Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο 17χρονος Πακιστανός, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 29χρονο ομοεθνή του στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, ο 17χρονος αφού μαχαίρωσε τον 29χρονο, αυτοτραυματίστηκε, σύμφωνα με την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής. Μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλευόταν φρουρούμενος στη Β΄ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Τελικά, σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του και κατέληξε.

Θεσσαλόνικη: Ο διαπληκτισμός που κατέληξε σε τραγωδία 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 29χρονος είχε το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) λίγο πριν τις 19:00 διαπληκτισμό με έναν 17χρονο, επίσης Πακιστανό, και τότε ο ανήλικος τον μαχαίρωσε στο στήθος και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στον δεξιό μηρό.

Στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο μοτοσικλετιστές διασώστες και δυο κινητές μονάδες. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2nj7drfzrtl)