Στα δικαστήρια κατέληξε ένα ζευγάρι από τη Ρουμανία που έκανε διακοπές στη Θεσσαλονίκη μετά από επεισόδιο βίας. Συγκεκριμένα, ένας άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού είχε κατάληξη να συλληφθεί η γυναίκα και να πάει στο νοσοκομείο ο άνδρας.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου το ζευγάρι από τη Ρουμανία, μετά από δείπνο που είχε, κατέληξε να καβγαδίζει για άγνωστο λόγο.

Τα πράγματα ξέφυγαν και η 45χρονη γυναίκα πήρε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον επίσης 45χρονο σύντροφό της, ενώ τη συνέχεια τον δάγκωσε στο λαιμό.

*Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα στη Φλώρινα: “Μέχρι που να καταλάβω τι έγινε, είχε φάει έξι μαχαιριές”


Ο σύντροφός της την κλείδωσε στο διαμέρισμα Airbnb στο οποίο έμεναν και βγήκε στο δρόμο ημίγυμνος για να αναζητήσει βοήθεια. Οδηγός ταξί τον μετέφερε στο ΑΤ Λευκού Πύργου και στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον οδήγησαν με όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια συνέλαβε την 45χρονη στο διαμέρισμά τους.

Η 45χρονη υποστήριξε στο δικαστήριο πως ο σύντροφός της επιχείρησε να την πνίξει, ωστόσο έπεσε σε αντιφάσεις και δεν έπεισε τις δικαστικές αρχές. Της επιβλήθηκε ποινή 2 ετών και 6 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 300 ευρώ. Η 45χρονη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2pt7jju2ptl)