Δεν πτοήθηκε νεαρός που «έφαγε» άκυρο από κοπέλα on air, ενώ, μάλιστα, βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά, λίγο πριν αναχωρήσει για Πάρο.

Ειδικότερα, η κάμερα του Action 24 βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νεαρούς και νεαρές που αναχωρούσαν με προορισμό κυρίως την Πάρο.

Διαβάστε ακόμα: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα αγάπης από τα παιδιά της γραμμένο στην άμμο

Έτσι, η ρεπόρτερ σταμάτησε σε μια παρέα 7 αγοριών που ήταν έτοιμοι να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πάρο. Τότε ο πιο... «γύπας» της παρέας της ζήτησε να τους γνωρίσει τις κοπέλες που είχε σταματήσει λίγο πριν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2pux4mnlvjd)
Η επιθυμία του Μάριου έγινε πραγματικότητα, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, καθώς η κοπέλα που τον ενδιέφερε του είπε ότι έχει αγόρι... «Έχει αγόρι; Σε παγίδα με πήγες!», είπε στην ρεπόρτερ ο νεαρός.

«Μια άδεια να δώσετε στην κοπέλα να έρθει μαζί μας στην Πάρο», μετέφερε ο Μάριος στους παρουσιαστές, ενώ στη συνέχεια είπε ότι έχει μεγάλες προσδοκίες από τις διακοπές του στην Πάρο. «Έφαγες όμως ένα πρώτο άκυρο» του είπε η ρεπόρτερ.

«Με παγίδευσες. Με πήγες στην κοπέλα που έχει αγόρι. Δεν πρόκειται να μιλήσω σε καμία στην Πάρο», είπε και τότε η δημοσιογράφος τον παρότρυνε να τον πάει σε άλλη παρέα κοριτσιών για να γνωριστεί. Κάτι που έγινε, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μία από τα ίδια... «Μπροστά στις κάμερες όλες έχουν αγόρι, πίσω από τις κάμερες όλες ελεύθερες», φώναξε ο νεαρός.