Το τελευταίο "αντίο" στην 36χρονη Αρετή που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αμφιλοχία είπαν συγγενείς και φίλοι, σε μια ακόμη γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο πόνος ήταν ανείπωτος στο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία το απόγευμα της Δευτέρας (15/07/2024), όπου έγινε η κηδεία της Αρετής, μητέρας δυο ανήλικων παιδιών τη ζωή της οποίας στέρησε ο ίδιος τους ο πατέρας και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της

Η κόρη και ο γιος της καθώς και οι γονείς της, τραγικές φιγούρες αυτού του ασύλληπτου δράματος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε και αποχαιρετούν για πάντα το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Δείτε βίντεο:


Αμφιλοχία: Βουβός ο πόνος κατά την  άφιξη στο ναό της σορού της 36χρονης Αρετής


Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης Αρετής


"Παιδί μου γλυκό, πού πας;" ψέλλιζε η μητέρα της

«Παιδί μου γλυκό», ψέλλιζε η μητέρα της Αρετής, φτάνοντας στην εκκλησία, ενώ την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από τον ναό με κατεύθυνση το κοιμητήριο, φώναζε σπαρακτικά: «Παιδί μου, πού πας;»…


Δείτε φωτογραφίες:

amfiloxia1
amfiloxia2-1
amfiloxia3-1
amfiloxia-kideia


Το χρονικό της φρίκης

Ο κουμπάρος του ζευγαριού στην Αμφιλοχία περιγράφει καρέ καρέ τα τελευταία λεπτά πριν την γυναικοκτονία. Πριν ο εν διαστάσει σύζυγος σκοτώσει την Αρετή και στη συνέχεια αυτοκτονήσει.

Μάλιστα σύμφωνα με το Star είπε πως ο δράστης απείλησε και τον ίδιο με την καραμπίνα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος που αντίκρισε όταν έφτασε στο σπίτι. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά. Ο κουμπάρος προσπαθούσε να σταματήσει τον 42χρονο. Ακόμα και οι γείτονες άκουγαν τις φωνές.

Ο κουμπάρος του ζεύγους αναφέρει στην κατάθεσή του για την απειλή που δέχθηκε: «Του ξαναείπα: «Τι πας να κάνεις;». Τότε έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με απείλησε. ΕΣτάθηκε από το παράθυρο του συνοδηγού και από εκεί έριξε τον δεύτερο πυροβολισμό προς την Αρετή.

Στη συνέχεια τον είδα να πηγαίνει προς το ασημί αυτοκίνητο που είναι έξω από το σπίτι και δευτερόλεπτα αργότερα άκουσα τον πυροβολισμό. Τα έχασα και έτρεξα προς το αστυνομικό τμήμα».