Στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εκβιαστών της «νύχτας» έπειτα από καλά οργανωμένη επιχείρηση της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη «νύχτα» με εκβιασμούς σε καταστήματα και διακίνηση ναρκωτικών. Την Τρίτη (16/07) η ΕΛΑΣ αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης.

Φερόμενα μέλη και οπαδοί από τα επεισόδια της Λεωφόρου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης, βρίσκονται και κάποιοι οπαδοί που συνελήφθησαν στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου το Σάββατο (13/07).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν καλάσνικοφ, χρηματικό ποσό ύψους περίπου 200.000 ευρώ, ενώ ήδη οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας με τη δράση των εκβιαστών.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κάνει λόγο για 14 συλληφθέντες, τέσσερις εκ των οποίων είναι ανάμεσα στους 74 συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λ. Αλεξάνδρας. Τρεις ακόμη είναι έγκλειστοι των φυλακών.