Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην Αλόννησο από το θάνατο της 12χρονης Αϊσέλ. Το κοριτσάκι έδινε μάχη με σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο, προσπαθούσε να αντέξει στα χέρια των γιατρών, αλλά από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε το πρόβλημα υγείας, τα περιθώρια ήταν στενά και οι ελπίδες απειροελάχιστες. Ήταν ένα κορίτσι που είχε καταφέρει να κερδίσει τους πάντες με το χαμόγελο και την ποιότητα του χαρακτήρα της. Ένα παιδί που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει.

*Διαβάστε ακόμα: Αγρίνιο: Αυτοκίνητο "εισέβαλε" σε αυλή σπιτιού - Τραυματίας ο οδηγός


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του skiathoslife.gr, η 12χρονη Αϊσέλ, αλβανικής καταγωγής, έμενε τα τελευταία δέκα χρόνια στην Αλόννησο και τη νέα σχολική περίοδο θα ήταν μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, πραγματοποιήθηκε η τελευταία της επιθυμία, να γίνει χριστιανή ορθόδοξη και να πάρει το όνομα Παρασκευή.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αλόννησο, στις πέντε το απόγευμα. Λόγια παρηγοριάς είναι αδύνατον να απαλύνουν τον πόνο ψυχής των γονιών και των φίλων της 12χρονης. Όλοι προσεύχονταν για ένα θαύμα, που δυστυχώς δεν έγινε.