Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνίστρια γνωστή ηθοποιό, τη Φαίη Ζαφειράκου, η οποία φέρεται να ξυλοκόπησε τον πρώην σύζυγό της Ανδρέα Κομπόση σε ξενοδοχείο στην Κάρυστο.

*Διαβάστε εδώ: Εύβοια: Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε τον άνδρα της και τα έκανε λίμπα σε ξενοδοχείο της Καρύστου

Η γνωστή ηθοποιός φέρεται να μην επιτέθηκε μόνο στον πρώην σύζυγό της, αλλά και στον 12χρονο γιο τους.

Το πρώην ζευγάρι, που διατηρούσε καλές σχέσεις, παραθέριζε μαζί στην Κάρυστο για χάρη του παιδιού τους, όταν και σημειώθηκε το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό, ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες, που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη.


Ανδρέας Κομπόσης: Φαιδρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν

Παρά τη δικογραφία που σχηματίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Καρύστου, για «φαιδρά» δημοσιεύματα κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο στιχουργός Ανδρέας Κομπόσης, αναφερόμενος στο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του από την ηθοποιό, πρώην σύζυγό του Φαίη Ζαφειράκου.

Στην ανάρτησή του, που τη συνοδεύει με φωτογραφία του ιδίου και της Φαίης Ζαφειράκου, γράφει: «Καλημέρα. στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντησή μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους».

zafeirakoy_kobosis



Το χρονικό του επεισοδίου

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ενδοοικογενειακής απειλής σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 14/07, γύρω στις 23.45, στην Κάρυστο, με τη γνωστή ηθοποιό να κατηγορείται ότι εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του πρώην συζύγου της και του ανήλικου παιδιού τους.

Η σύλληψη της 38χρονης ηθοποιού έγινε στις 4.05 τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/07 στην Κάρυστο και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Στο θύμα της επίθεσης χορηγήθηκε έγγραφο με πληροφορίες και οδηγίες, προκειμένου να λάβει, αν το θέλει, ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.

Ο 57χρονος πρώην σύζυγος της ηθοποιού δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί να πάει σε κάποια δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και ότι θέλει να παραμείνει στο σπίτι όπου έμεναν.

Δήλωσε επίσης ρητά ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της 38χρονης πρώην συζύγου του.

Ακόμα, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον 12χρονο γιο του κωδικός για την πρόσβαση στην εφαρμογή panic button.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα όπου έμεναν μετά την επίθεση θύμιζε σκηνικό πολέμου, καθώς βρέθηκαν σπασμένα γυαλιά, τζάμια και καθρέπτες.

Η ηθοποιός φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ λίγο μετά το απόγευμα και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου, αλλά και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.