Αναστάτωση επικρατεί στον Πύργο, μετά την καταγγελία που έκανε 13χρονη, σύμφωνα με την οποία ένας 39χρονος αποπειράθηκε να βιάσει και να ληστέψει την 34χρονη θεία της, με την απειλή μαχαιριού.

*Διαβάστε εδώ: Επεισόδιο με Φαίη Ζαφειράκου στην Κάρυστο: "Φαιδρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν", λέει ο πρώην σύζυγός της

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον καταυλισμό Ρομά που μένουν, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 15/07.

Η ανήλικη ειδοποίησε την αστυνομία και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 39χρονο που κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει την 34χρονη και όταν δεν το κατάφερε, με την απειλή μαχαιριού, τη λήστεψε.

Στο μεσοδιάστημα προσπάθησε να σταματήσει την 13χρονη που έφυγε τρέχοντας για να καλέσει σε βοήθεια.


Το χρονικό του επεισοδίου

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το κοριτσάκι που αντίκρισε τον 39χρονο να επιτίθεται στη θεία της, κατάφερε να φύγει τρέχοντας - παρά την προσπάθεια του άντρα να το σταματήσει, σκίζοντας την μπλούζα της και προτάσσοντας το μαχαίρι που κρατούσε.

Η 13χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εισέβαλαν στον καταυλισμό και συνέλαβαν τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος αφού δεν κατάφερε να βιάσει την 34χρονη, έστρεψε το μαχαίρι του πάνω της, για να της αποσπάσει το ποσό των 100 ευρώ.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.