Εν μέσω καύσωνα έμειναν χωρίς νερό πολλές περιοχές του Λουτρακίου με αποτέλεσμα εκνευρισμένοι πολίτες να συγκεντρωθούν σήμερα έξω από την τοπική ΔΕΥΑ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Οι κοινότητες Ισθμια, Κυρά Βρύση, Κλεφτοράχη, Κατουνίστρα, Ψυχικό,  Άρης και Αγία Μαρίνα εδώ και περίπου 10 ημέρες βλέπουν να διακόπτεται συνεχώς η υδροδότηση και αυτό τους έφερε στα όριά τους, κυρίως γιατί οι διακοπές έγιναν και απροειδοποίητα.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ορισμένοι επικοινώνησαν να μάθουν γιατί γίνεται η διακοπή και συνήθως δεν απαντούν στα τηλέφωνα, ενώ όταν ανταποκρίνονται, η απάντηση που παίρνουν, είναι πως γίνεται υπερκατανάλωση.

 «Θα πεθάνουμε από τη ζέστη», «αυτό είναι αλητεία που μας κάνουν», «έγκλημα εν μέσω καύσωνα» είναι μερικά από τα όσα είπαν οι κάτοικοι που απειλούν με μηνύσεις και αγωγές την ΔΕΥΑ.

Μάλιστα, σχημάτισαν 7μελή επιτροπή και συζήτησαν με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Δημήτρη Πρωτονοτάριο, τον οποίο θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάσταση. Την Πέμπτη θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης.