Ερωτική αντιζηλία κρύβεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Ιουλίου έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά, όπου 16χρονη επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε 19χρονη, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Η ίδια στη συνέχεια συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια τουλάχιστον 10 νεαρών που επίσης βρίσκονταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, ενώ η επίθεση καταγράφηκε από κινητό που περιήλθε σε γνώση των Αρχών. Το κίνητρο ήταν ερωτική αντιζηλία καθώς η 16χρονη θεώρησε πως το θύμα, η 19χρονη, είχε προσεγγίσει τον φίλο της.

Περιπολικό έλαβε εντολή από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης προκειμένου να μεταβεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, για αναφερόμενο περιστατικό ξυλοδαρμού ατόμου. Εκεί, εντοπίσθηκε ο 20χρονος χούλιγκαν, ο οποίος αρχικά προσήχθη στην Ασφάλεια Πειραιά και εν συνεχεία συνελήφθη καθόσον προέκυψε η εμπλοκή του και στο πρώτο περιστατικό, με τον ρόλο του συνεργού.

O ίδιος, εκτός του ότι δεν την απέτρεψε, μάζεψε το μαχαίρι και την βοήθησε να διαφύγουν.

Πώς την εντόπισαν

Η 16χρονη αναγνωρίστηκε από φωτογραφίες του προφίλ της στα social media και της ταυτότητάς της από αυτόπτες μάρτυρες. Το βράδυ, οι δράστες προσήλθαν στην Ασφάλεια Πειραιά συνοδεία δικηγόρου και συνελήφθησαν.

Από την Ασφάλεια, επίσης κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια του 20χρονου χούλιγκαν, τα οποία φορούσε κατά την προσαγωγή του και τα οποία φαίνονται στο αναφερόμενο βιντεοληπτικό υλικό, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 16χρονη σε βάρος της παθούσας δεν ανευρέθη. Απολογούμενοι οι κατηγορούμενοι άσκησαν το δικαίωμα σιωπής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2r3w8h9opyh)