Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, το κύκλωμα των εκβιαστών που δραστηριούνται και ως χούλιγκανς έπαιρναν εντολές από την Greek Mafia, υπάρχει ένα τρίγωνο σκληρών και αδίστακτων κακοποιών.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στα στοιχεία της υπόθεσης τη σύνδεση Greek Mafia - Xούλιγκανς - Εκβιαστές. Τα μέλη - οι περισσότεροι κοινοί ποινικοί - είναι χωρισμένα σε δύο ομάδες, κάτι που προκύπτει από τις συνομιλίες που κατέγραψε κοριός της ΕΛΑΣ.

Οι δύο ομάδες των χούλιγκανς

Στην πρώτη ομάδα το "μεγάλο Αφεντικό " ήταν μέχρι και την ημέρα που δολοφονήθηκε, τον περασμένο Ιανουάριο, ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της Greek Mafia με τα αρχικά Ζ.Β.

kikloma-ekviaston-xouligkan


Τον αντικατέστησε ένα άλλο ηγετικό στέλεχος της Greek Mafia που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού με τα αρχικά Β.Π., τώρα τον φωνάζουν "Αφεντικό".


kikloma-ekviaston-afentiko-sindesi


Η δεύτερη ομάδα έχει ως αρχηγό πάλι νονό της νύχτας με τα αρχικά Μ.Γ. Όσο ζούσε ο Ζ.Β υπήρχε "ειρήνη" ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Το λένε οι ίδιοι στις συνομιλίες τους.

Για το πως λειτουργούσαν από τον περασμένο Ιανουάριο, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πασίγνωστου strip show στη Λ. Συγγρού όπου οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβληθούν για το ποιος θα έχει την προστασία του μαγαζιού.

Επί ένα μήνα κανόνιζαν ποιος θα κάνει τι, ενώ ορισμένοι άλλαζαν και στρατόπεδο. Κάποιες στιγμές οι κουβέντες αγρίευαν ενώ οι περισσότεροι εντός καταστήματος έχουν κι όπλα. Όσο για τις αμοιβές, υπάρχουν κατηγορούμενοι που έπαιρναν εκτός απο μεροκάματα και 1.000 ευρώ μισθό, σύμφωνα με το STAR.

Η ομάδα αποφάσιζε και οι υπόλοιποι θα έπρεπε να εκτελούν τις αποφάσεις, ακόμα και οι ιδιοκτήτες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2r57np8gdjd)