Δουλειές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της φαίνεται πως εκανε η περιβόητη «Νάνσυ» και οι λοιποί κατηγορούμενοι στο κύκλωμα των εκβιαστών που απειλούσε καταστηματάρχες και ξενοδόχους στην Αθήνα. Το κεντρικό δελτίο ριδήσεων του STAR έφερε στο "φως" νέους διάλογους με συνεννοήσεις και ανταλλάγματα.

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα εκβιαστών: Τα «πάρε - δώσε» της «Νάνσυ»

Η 43χρονη που σύμφωνα με το κατηγορητήριο διηύθυνε την εγκληματική οργάνωση συστηνόταν ως... διεκπεραιώτρια. Προκαλεί εντύπωση, όμως, η επιρροή που φέρεται να είχε σε εργασίες που εμπλέκεται η πολεοδομία.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΣ

«Νάνσυ» - Δεν διαπιστώνουμε κάποια παράβαση, εν πάσει περιπτώσει, δεν διαπιστώνουμε κάτι.

Υπάλληλος πολεοδομίας - Δεν διαπιστώνουμε σκαλωσιά τοποθέτηση, ικριωμάτων. Πραγματοποιούνται εργασίες τώρα;

«Νάνσυ» - Θα σταματήσουμε αν μου πεις πότε θα πας δεν θα κάνουν καμία εργασία, κάνει εσωτερικά .

Υπάλληλος πολεοδομίας - Ναι, και θα πούμε ότι δεν υπάρχει τέτοια και ότι δεν υπάρχει... πως το λένε; δεν διενεργούνται και εργασίες τώρα εκτελούνται εργασίες τώρα για τώρα. Κάπως έτσι. Εντάξει;

«Νάνσυ» - Ωραία, να το κανονίσουμε έτσι και κανονίζω εγώ το οικονομικό.

Υπάλληλος πολεοδομίας - Ναι, συνεννοήσου το μεσημέρι και πάρε με.

ikloma-ekviaston-dialogoi-nansis


Συνεννοήσεις και έλεγχοι με... ραντεβού

Η φερόμενη αρχηγός με τα ακριβά γούστα αποφάσιζε τον τόπο και τον χρόνο ελέγχου. Και στη συνέχεια ενημέρωνε τους κατάλληλους ανθρώπους.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Μηχανικός - Τι ώρα;

«Νάνσυ» - 12

Μηχανικός - Έγινε έκλεισε

«Νάνσυ» - Εντάξει Απλά κάνε μου το εξής... Πριν περάσουμε εμείς, στείλε μου φώτο να δω ότι είμαστε κομπλέ μην διαπιστώνω κάτι .

Μηχανικός - Εντάξει οκ

«Νάνσυ» - Για να το γράψουνε και αύριο να φύγει για τον εισαγγελέα μέχρι την Πέμπτη που έχει ζητήσει ο εισαγγελέας.

Μηχανικός - Έγινε έγινε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2qb9b4vclrt)

Μήνυση Χαρδαλιά κατά κυκλώματος εκβιαστών

Την ίδια ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς εμφανίστηκε αποφασισμένος «να σπάσει το απόστημα», καταθέτοντας μάλιστα μήνυση κατά παντός υπευθύνου. «Καμία ανοχή», ξεκαθαρίζει και η Λίνα Μενδώνη, καθώς κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι και τρεις υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού.

Κρατώντας έναν φάκελο γεμάτο καταγγελίες της τελευταίας πενταετίας που αφορούν στη διεύθυνση υγειονομικών ελέγχων, ο Νίκος Χαρδαλιάς πήγε στον Άρειο Πάγο για να κοινοποιήσει την μήνυση που κατέθεσε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2q0ggnd0v8x)

Μενδώνη: Ντροπή τους. Καμία αντοχή στα κυκλώματα

Κατηγορούμενοι στο κύκλωμα είναι και τρία υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού. Η αρμόδια υπουργός, μιλώντας στο Star και τον Γιώργο Ευγενίδη έστειλε μήνυμα για μηδενική ανοχή.

«Καμία ανοχή. Όλα αυτά τα κυκλώματα πρέπει να εξαφανίζονται. Είναι ντροπή επίορκοι υπάλληλοι να δίνουν τόσο λάθος μηνύματα και να δημιουργούν προβλήματα και στους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι είναι σοβαροί...»