Tο «Καλοκαίρι Στο Νότο» ξαναχτυπάει με ένα νέο viral βίντεο. Οι Κρητικοί παππούδες που δεν άντεξαν άλλο τη δόξα που έχουν λάβει οι γιαγιάδες μετά τα αλλεπάλληλα viral βίντεο, απαντούν με στάκα με αυγά!

Το βίντεο ξεκινά με ιδέες για το πώς θα έρθουν σε ρήξη με τις γιαγιάδες, με την ερωτική απογοήτευση του καφετζή του χωριού να είναι η αφορμή που θα ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι των παππούδων.

Ο Κρητίκαρος «Κεν», αναζητώντας τη γιαγιά Barbie ξεκινάει την ερωτική εξομολόγηση με στόχο να τη δελεάσει, ενώ τη λύση τελικώς για να γίνουν και εκείνοι viral, την δίνει ο γνωστός Ηλίας Μαμαλάκης, μετατρέποντας την στάκα με τα αυγά, στο πιο ελκυστικό και νόστιμο πιάτο. Οι παππούδες χορεύουν ξέφρενα με μαγιό κάνοντας τις γιαγιάδες να... ζηλέψουν και καταλήγοντας να μαγειρεύουν το συγκεκριμένο κρητικό έδεσμα με τον Ηλία Μαμαλάκη.

Καλοκαίρι Στο Νότο - STAKA ME TA AVGA (Official Music Video)


Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου υπογράφουν το βίντεο σε επίπεδο σκηνοθεσίας και σεναρίου.

Το προηγούμενο βίντεο με τις viral γιαγιάδες ήταν το καλοκαίρι του 2023 όταν έβαλαν στόχο τη Βουλή. Επηρεασμένες από τη δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» αλλά και από τα επιτυχημένα TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιχείρησαν και αυτές να κάνουν τη δική τους προσπάθεια προκειμένου να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας και να διαφημίσουν το... κόμμα τους.

Οι #ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ιδρύουν ΚΟΜΜΑ!! - Η Φάση είναι Γ.Κ.ΡΙ.ΝΤ.Σ 🔥 (Official Music Video)


Τελικά μετά από απανωτές αποτυχίες, κατέφυγαν σε αυτό που ξέρουν καλά, δηλαδή στα trap τραγούδια που αναδεικνύουν μια πιο dark εκδοχή των κατά τα άλλα αθώων αξιαγάπητων γιαγιάδων! Τα εσωκομματικά προβλήματα όμως, δεν αργούν να εμφανιστούν.