Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα των εκβιαστών έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Στις συνομιλίες τους που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛΑΣ αποκαλύπτουν τη δράση τους, ενώ πουλούν προστασία ακόμα και σε... πανηγύρι στο Μενίδι.

«Και τον ξεκινάω σε κάτι κλωτσομπουνίδια με το πιστόλι στο κεφάλι, ταυλιάζεται κάτω και βάζω δύο και λέω τώρα στείλ' τον στην εντατική, μη σηκωθεί. Και του σπάμε σαγόνια, χέρια, πόδια, μύτες, ζυγωματικά, όλα... Του λέω 'στο 'χα πει ότι θα σε στείλω στην εντατική'».


martyria-mpravou-kikloma-ekviaston


Η χαρτογράφηση των κυκλωμάτων στην Αθηναϊκή νύχτα

Η δικογραφία για τους «μπράβους» είναι ουσιαστικά η χαρτογράφηση του πως κινούνται τα κυκλώματα στην Αθηναϊκή νύχτα σήμερα. Η δολοφονία του Μεγάλου Αφεντικού με τα αρχικά Ζ.Β. ανακάτεψε την τράπουλα. Στο προσκήνιο ήρθαν «μπράβοι» που παλιότερα είχαν δεύτερους και τρίτους ρόλους.

Η "απροσεξία" των μελών και η αποκάλυψη της δράσης τους σε γυναίκες

Γυναίκα: Έλα αγόρι μου

Μπράβος: Μπιφτεκάκι μου

Γυναίκα: Μου έχεις λείψει

Μπράβος: Να σου πω κάτι; Αλλά δεν θα παρεξηγηθείς .Θα στο πω χύμα και δεν θέλω να παρεξηγηθείς ή να αλλάξει η σχέση μας εντάξει;

Γυναίκα: Ναι..

Μπράβος: Ασχολούμαι με τη νύχτα, με την νύχτα. Δεν θέλω όμως να παρεξηγηθείς κάνω κακά πράγματα. Άκου έχω κάνει εμπόριο…χαρμάνι, έχω κάνει εμπόριο λευκών ειδών, έχω κάνει εμπόριο λαθραίων τσιγάρων.


kikloma-ekviaston-dialogos


Πουλούσαν προστασία ακόμη και σε... πανηγύρια

Το μεροκάματο ξεκινούσε από τα 130 ευρώ για τις μεγάλες δουλειές, όπως προστασία σε γήπεδα, ακόμα και σε πανηγύρι στη Δυτική Αττική.

Γυναίκα: Θα πας για δουλειά;

Μπράβος: Θα πάω σε ένα πανηγύρι που έχει στο Μενίδι, με φώναξαν τα παιδιά.

Γυναίκα: Για τα πανηγύρια. Γύφτοι πάλι;

Μπράβος: Όχι ο δήμος του Μενιδίου κάνει εκεί πανηγύρι. Θα κάτσουμε εκεί πέρα τέσσερις – πέντε ωρίτσες.

Οι 14 συλληφθέντες απολογούνται αύριο, αντιμετωπίζοντας τον μισό ποινικό κώδικα.Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ανακοίνωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα από μεγαλύτερα κυκλώματα που έχει εξαρθρώσει η Ελληνική Αστυνομία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2rr0zaa9yu9)