Τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν ένα-ένα στη θέση τους. Πλέον, εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη θα «δέσει» για τα καλά.

Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και στοιχεία που να οδηγούν με μεγαλύτερη ασφάλεια στην ανάδειξη του ηθικού αυτουργού πίσω από τη βάναυση εκτέλεση του τοπογράφου μηχανικού στο Νέο Ψυχικό.

*Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία στο Ψυχικό: Το οικόπεδο-φιλέτο, ο Άραβας και η δουλειά που χάλασε - Έρευνα στα οικονομικά του προφυλακισμένου φερόμενου ως εκτελεστή του τοπογράφου


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2sdslomfwo9)


Μύκονος: Τα στοιχεία που δένουν την υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε μέσω του in.gr ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, η εξέταση του κινητού του 44χρονου κατηγορουμένου για τη δολοφονία Γιώργου Κατσαγάνη έβγαλε «λαβράκι». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σ’ ένα από τα κινητά του «ωραίου Τζορτζ» εντοπίστηκαν φωτογραφίες που απεικονίζουν τόσο τον 54χρονο αδικοχαμένο τοπογράφο, όπως και σημεία τα οποία μετέπειτα αποτέλεσαν τον τόπο μαρτυρίου του Παναγιώτη Στάθη.

Τα παραπάνω ευρήματα των στελεχών των εγκληματολογικών εργαστηρίων θεωρούνται στοιχεία από την προεργασία, ενδεχομένως, του 44χρονου, λίγες ημέρες πριν προχωρήσει στην εκτέλεση του 54χρονου. Θυμίζουμε πως ο 44χρονος είχε αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση και, μέσω του δικηγόρου του Νικόλαου Αλετρά, είχε υποστηρίξει πως δεν έχει επιχειρηματική σχέση με το νησί της Μυκόνου.

Όπως είναι λογικό, πάντως, το ίδιο κινητό τηλέφωνο θα δώσει κι άλλες, εξίσου σημαντικές, πληροφορίες αναφορικά με το δίκτυο επαφών του 44χρονου, όπως επίσης για τα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε τουλάχιστον από την αρχή της χρονιάς. Σ’ εκείνο το χρονικό διάστημα, υπάρχουν αναφορές που υπογραμμίζουν την παρουσία του 44χρονου στη Μύκονο τουλάχιστον δύο φορές (Μάρτιο και Μάιο), παράλληλα με φήμες που τον ήθελαν στο νησί και τον περασμένο Ιανουάριο για μια εξόχως ενδιαφέρουσα συνάντηση με πρόσωπα του υποκόσμου.

Σημειώνεται ότι ο 44χρονος είχε υποστηρίξει στην απολογία του ότι δεν γνώριζε το θύμα, πως την ώρα της δολοφονίας του ήταν για προπόνηση στο ΟΑΚΑ και ότι τα ίχνη πυρίτιδας που βρέθηκαν στη ζώνη του ίσως σχετίζονται με την προηγούμενη χρήση της από έναν ιατρό που την είχε αρχικά και τον οποίο αρνήθηκε να κατονομάσει.