Στη γαλήνια και καταπράσινη περιοχή της Δράμας, το Χρυσάνθειο ανοίγει τις πόρτες του ένα πρότυπο κέντρο φιλοξενίας ηλικιωμένων, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης για την τρίτη ηλικία.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και άξονα την πίστη, την ελπίδα και την αγάπη, το Χρυσάνθειο συνθέτει ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον, προσβάσιμο σε όλους, που σέβεται την ανεξαρτησία και την ατομικότητα, ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση και αποτελεί σημείο εκκίνησης για μια νέα αρχή.

Από τον Οκτώβριο του 2022, η πρότυπη αυτή μονάδα λειτουργεί ως κέντρο φιλοξενίας και φροντίδας ηλικωμένων, προσφέροντάς τους μία καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα απο φυσικές, ψυχαγωγικές και πνευματικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, διαθέτει 15 πολυτελείς αυτόνομες κατοικίες με υπηρεσία καθαριότητας, φαγητό, ψυχαγωγικές δράσεις, ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα 24/7, φυσιοθεραπεία, χρήση πισίνας, βιβλιοθήκη, σάουνα, χαμάμ, υπολογιστές, πάρκο και κεντρική καφετέρια.

Με διάκριση 5 αστέρων από διεθνώς αναγνωρισμένο Γερμανικό οδηγό, το Χρυσάνθειο έχει χαρακτηριστεί ως εφάμιλλο ή και καλύτερο από αντίστοιχες μονάδες στη Γερμανία και την Ελβετία.

Το Χρυσάνθειο πρεσβεύει τη φιλοσοφία πως η ζωή δεν τελειώνει στην τρίτη ηλικία αλλά μπορεί να ξαναρχίσει.