Αεροπλάνο που ταξίδευε από την Αίγυπτο προς την Αγγλία, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 17/07, αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου Κρήτης, λόγω αναστάτωσης που προκάλεσε ένα ζευγάρι.

*Διαβάστε εδώ: Live η κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστο το λιμάνι του Πειραιά - Στο "κόκκινο" ο Κηφισός, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ένα ζευγάρι που ταξίδευε με το αεροπλάνο -ένας 34χρονος και 40χρονη- άρχισε να αναζητά αλκοόλ και όταν δεν κατάφερε να το βρει, εκδήλωσε επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα και τους συνεπιβάτες του.

Παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις του πληρώματος, για να ηρεμήσουν ο 34χρονος και η 40χρονη και να ακολουθήσουν τους κανονισμούς ασφαλείας, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν.


Συνελήφθη το ζευγάρι

Η κατάσταση κλιμακώθηκε σε σημείο που το πλήρωμα έκρινε αναγκαίο να ζητήσει από τον πιλότο να προβεί σε έκτακτη προσγείωση.

Το αεροπλάνο κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο ασφαλές αεροδρόμιο, το οποίο ήταν το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Με την προσγείωση του αεροπλάνου, οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου επιβιβάστηκαν και συνέλαβαν το ζευγάρι, το οποίο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού.

Οι υπόλοιποι επιβάτες περίμεναν στο αεροδρόμιο μέχρι να επιτραπεί η συνέχιση του ταξιδιού τους προς την Αγγλία.

*Πηγή: neakriti.gr