Σοκάρει βίντεο κακοποίησης ζώου που δόθηκε στη δημοσιότητα, στο οποίο ένας οδηγός αγροτικού στα Παλατίτσια Ημαθίας έδεσε έναν σκύλο από τον λαιμό και τον έσερνε με το όχημά του σε κοινή θέα στο δρόμο.

Ένας άνθρωπος που βρέθηκε μπροστά στο συμβάν δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook, όπου φαίνεται ο οδηγός που σέρνει το άτυχο σκυλάκι στην άσφαλτο στο χωριό της Ημαθίας.

Για το περιστατικό έκανε καταγγελία στην Αστυνομία η Γιάννα Καραγιαννάκη εκ μέρους της ΑΜΚΕ «Εθελοντική δράση – Η γη των αδέσποτων», καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας αν και τράβηξε το βίντεο αρνήθηκε να το καταγγείλει επίσημα.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν το ζώο ήταν ήδη νεκρό όταν ο δράστης το έδεσε ή το σκότωσε σέρνοντάς το στην άσφαλτο, πράγμα το οποίο θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΗΜΑΘΙΑ SOS!!!! Αγροτικό αμάξι, όπως βλέπεται στο βίντεο, σέρνει σκυλάκι, το οποίο ο αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε ότι είναι νεκρό. Το συμβάν έγινε χθες στα Παλατίτσια Ημαθίας. Ο δράστης έχει καταγγελθεί στο παρελθόν από Φιλοζωική της περιοχής μας για ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ περιστατικό!!!! Οι Φιλοζωικές της πόλης μας και φιλοζωοι πολίτες, δεν θα το αφήσουμε έτσι το Γεγονός. Εκτρωματικες συμπεριφορές εν έτη 2024!!! Αυτή την φορά δεν θα γλυτώσει ο λεγόμενος Άνθρωπος. Αυτή την φορά, θα πληρώσει, και θα πληρώσει σε αυτή την ζωή, όχι στην επόμενη 😡😡😡

Δημοσιεύτηκε από Elli Matters στις Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024