Συμβουλές για καμάκι έδωσε στην κάμερα του Action24 ένας νεαρός, που περίμενε το πρωί της Παρασκευής 19/07, στο λιμάνι του Πειραιά, να επιβιβαστεί σε πλοίο για την Πάρο.

*Διαβάστε εδώ: Νεαρός ''έφαγε''... άκυρο από κοπέλα πριν αναχωρήσει για Πάρο: ''Με παγίδευσες'', είπε στην ρεπόρτερ

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ που έκανε στο λιμάνι του Πειραιά, η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Μερακλίδη συνομίλησε με έναν νεαρό ταξιδιώτη που ετοιμαζόταν να πάρει το πλοίο για Πάρο, ο οποίος δεν δίστασε να παραδώσει μαθήματα για σωστό… καμάκι.

«Πηγαίνουμε στην Πάρο για 4 βράδια. Είμαστε 8 αγόρια και θα χωριζόμαστε, γιατί αλλιώς σε μαγαζί δεν θα μπούμε. Εκτός αν βρούμε καμιά κοπέλα εκεί. Ξεκινήσαμε χαλαρά από εδώ και θα το δούμε εκεί, δεν λέμε πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο νεαρός στη δημοσιογράφο.


«Το θέμα είναι η γλώσσα του σώματος»

«Πρέπει να πας χαλαρά στο ερωτικό κομμάτι. Η συμβουλή μου είναι χαμηλά το μπαλάκι, eye contact και μετά πηγαίνεις και μιλάς», τόνισε αμέσως μετά στην Αλεξάνδρα Μερακλίδη.

«Δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Αν πεις κάτι περίεργο, ένα «pick-up line» που λένε… δεν πιάνουν και πολύ αυτά. Το θέμα είναι η γλώσσα του σώματος, όχι τόσο το τι θα πεις», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2t9bib39foh)