Ένα νέο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ. Μετά από 33 χρόνια εμφανίστηκε ένας νεαρός από τη Δανία ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην Κώ το 1991. Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Μπεν εθεάθη για τελευταία φορά να παίζει έξω από ένα εγκαταλελειμμένο αγροτόσπιτο.

Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι οι παππούδες του, του είπαν ότι τον πήραν από το νησί. Ακόμη είπε ότι θυμάται να πηγαίνει σε μια αγορά πριν από 25 χρόνια και κάποιος να του φωνάζει «Ben», πριν τον κρατήσουν στη συνέχεια σε ένα τροχόσπιτο.

Η μητέρα του Ben, Κέρι Νίνταμ δήλωσε ότι αρνείται να ελπίζει, αφού βρέθηκε σε παρόμοια θέση πολλές φορές, μόνο και μόνο για να απογοητευτεί. Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα The Mirror, «Αυτός ο άνδρας αναζητά την πραγματική του οικογένεια και έχει δώσει στην αστυνομία της Δανίας δείγμα του DNA του […]».

«Στα 33 χρόνια που πέρασαν είχαμε εκατοντάδες υποτιθέμενες θεάσεις, τις περισσότερες από τις οποίες παρακολουθήσαμε οι ίδιοι τα προηγούμενα χρόνια», πρόσθεσε η Κέρι Νίνταμ.