Σοκ προκαλεί η περιγραφή της 25χρονης για τα τρομακτικά λεπτά που πέρασε στα χέρια του επίδοξου βιαστή της στην Ομόνοια, πριν από μερικές μέρες.

Η κοπέλα που γλίτωσε από τον «δράκο» της Ομόνοιας την τελευταία στιγμή, βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή, μίλησε στο Star για τις δραματικές στιγμές που έζησε. Είναι κάτι που, όπως είπε, δε θα ξεχάσει ποτέ.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία ο «δράκος της Ομόνοιας» στήνει καρτέρι σε νεαρές κοπέλες σε σκοτεινά σημεία του κέντρου, κυρίως σε Ομόνοια, Μεταξουργείο και Κεραμεικό. Τις ακολουθεί, τις ακινητοποιεί και προσπαθεί να κάνει πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2uyxmi99u6p)


Συγκλονίζει η μαρτυρία 25χρονης που δέχθηκε επίθεση - "Φοβήθηκα μη με σκοτώσει"

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει με τις φίλες της να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας. Καθώς επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της, στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας αλλοδαπός. Προσπαθώντας να τον αποφύγει πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όμως και πάλι εκείνος την ακολούθησε.

«Για περίπου δύο με 3 λεπτά προχωρούσαμε παράλληλα. Άρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω γιατί τον ένιωθα να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου. Ήρθε και με άρπαξε, μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο μου έπιασε τη μέση. Βαλλόμουν σωματικά και δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω είχα παγώσει ολόκληρη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τον έσπρωξα ενστικτωδώς για να δω αν κρατάει αιχμηρό αντικείμενο, κάποιο μαχαίρι για να μη με σκοτώσει. Μου επιτέθηκε ξανά, μου έκλεισε το στόμα και καθ’ όλη τη διάρκεια μου φώναζε στο αυτί "σεξ, σεξ, σεξ". Στη δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε επειδή έκανε την κίνηση να με πάει προς τον τοίχο του στενού, τρομοκρατήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω βοήθεια και προσπαθούσα να βγάλω το κεφάλι μου από το κεφαλοκλείδωμα του. Επειδή φώναξα πάρα πολύ δυνατά, τρομοκρατήθηκε. Μου είχε κοπεί η ανάσα, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πρώτη φορά ένιωσα σαν να πάθαινα κρίση πανικού», πρόσθεσε.

Ολο αυτό το σκηνικό κράτησε περίπου 4 λεπτά, μέχρι που για καλή της τύχη περνούσε ένας άνδρας με παρέα από το σημείο και φώναξε στον δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2uj1vvo4zb5)


Τρεις γυναίκες 27 και 30 ετών έχουν καταγγείλει απόπειρες βιασμού

Όπως αποκάλυψε το MEGA, τρεις γυναίκες 27 και 30 ετών έχουν καταγγείλει σε βάρος τους απόπειρες βιασμού από τον αδίστακτο και επικίνδυνο άνδρα ασιατικής καταγωγής που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Μέχρι στιγμής τα μέρη που έχουν καταγραφεί επιθέσεις του δράστη είναι:
  • 1η επίθεση:3/5/2024, οδός Βιργινίας Μπενάκη, σε βάρος 27χρονης, η οποία δέχθηκε την επίθεση από τον μανιακό όταν σχόλασε από το εστιατόριο που δούλευε επί της λεωφόρο Συγγρού.
  • 2η επίθεση: 3/7/2024, συμβολή οδών Ευρυπίδου και Μενάνδρου,
  • 3η επίθεση: 13/7/2024, συμβολή οδών Πηλέως και Μέντορος.
Από το βίντεο του MEGA η 27χρονη αναγνώρισε τον εν δυνάμει βιαστή της. Έναν επικίνδυνο και αδίστακτο άνδρα που μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί.


Δείτε το βίντεο-σοκ όπου ακούγεται η γυναίκα να ουρλιάζει για βοήθεια

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2ubkj711gyh)

Η περιγραφή του δράστη

Η 25χρονη, έχει δώσει πλήρη περιγραφή στην αστυνομία για τον δράστη. Κάνει λόγο για έναν αλλοδαπό, μετρίου αναστήματος, με σπαστά έως και καθόλου ελληνικά, και το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει κοντοκουρεμένο μούσι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ενώ να σημειωθεί ότι ο άνδρας έχει κάνει τρεις απόπειρες να βιάσει κοπέλες, καθώς παραμονεύει να εντοπίσει τα θύματά του, σε μέρη με χαμηλό έως καθόλου φωτισμό.