Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Πέτρο της Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία, όπου ένας 64χρονος βρέθηκε νεκρός στην πλατεία του χωριού.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης προχώρησαν στη σύλληψη ενός ζευγαριού, ενός 41χρονου και μίας 34χρονης.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως, όμως, σχετικά με τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία.


Αρκαδία: Θεώρησε ότι φλέρταρε τη γυναίκα του και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 64χρονο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος και η 34χρονη λέγεται πως διαπληκτίστηκαν αργά χθες το βράδυ με τον 64χρονο, αφού για ώρες διασκέδαζαν σε μαγαζί μαζί με όλο το χωριό, στο πλαίσιο γλεντιού βάφτισης.

Η βάφτιση είχε γίνει το μεσημέρι και το περιστατικό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα. Οι περισσότεροι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ζευγάρι, κατά την αποχώρησή του με το αυτοκίνητο τους από την πλατεία Άγιου Πέτρου όπου είχε γίνει το γλέντι, φέρεται να δέχθηκαν λεκτική παρενόχληση από το θύμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα οι πληροφορίες, το θύμα φλέρταρε την 34χρονη, ο σύζυγός της παρεξηγήθηκε και έτσι χτύπησε με γροθιές τον 64χρονο με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατό του.

Μάλιστα, φέρεται οι δράστες αρχικά να εγκατέλειψαν για λίγα λεπτά το θύμα αιμόφυρτο στην πλατεία, στη συνέχεια να γύρισαν και να εξακολούθησαν να τον χτυπούν, μολονότι φαίνεται να είχε χάσει τις αισθήσεις του.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2v69m591tk9)


Με τραύματα στον λαιμό και το κεφάλι το θύμα

Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε στις 3:35 τα ξημερώματα από το ΕΚΑΒ Τρίπολης για πεσμένο άτομο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο για να παραλάβουν τον άτυχο 64χρονο είδαν να έχει σημαντικές βλάβες στον λαιμό και το κεφάλι.

Ενώ οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη, σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα στης ιατροδικαστικής έρευνας για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 64χρονου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2v5zm0azovd)