Τραγικό και ξαφνικό τέλος βρήκε την πρώην παίκτρια του MasterChef Ντέμη Γεωργίου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ύστερα από οξεία βακτηριακή μόλυνση. Ο ξαφνικός χαμός της έχει προκαλέσει ανείπωτο πόνο στους κοντινούς της ανθρώπους, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν την αγαπημένη τους φίλη.

Λίγες ημέρες πριν, οι αγκαλιές και τα χαμόγελα ανάμεσα στην Ντέμη Γεωργίου και τη σύντροφό της δεν έλειπαν… Μαζί με τους φίλους τους, Ανδριάννα Μανέτα και Άρτσι Καραχάλιο που θα γίνονταν οι κουμπάροι τους στον θρησκευτικό γάμο που ετοίμαζαν, πόζαραν ευτυχισμένοι!

*Διαβάστε ακόμα: Ντέμη Γεωργίου: Η διαδρομή στο MasterChef, η επιθυμία να παντρευτεί με τη σύντροφό της, οι τελευταίες αναρτήσεις και ο ξαφνικός θάνατος στα 39 της



Δες την τελευταία τους φωτογραφία

georgiou-1

Η Ντέμη Γεωργίου, ετοιμαζόταν να παντρευτεί σε δύο μήνες την αγαπημένη της, η οποία βρισκόταν στο πλευρό της στο νησί, όπου εργαζόταν στο μαγαζί της.

Πριν από μία εβδομάδα, η Ντέμη Γεωργίου είχε κάνει μία τρυφερή ανάρτηση με την αγαπημένη της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη. «The people who give you their food give you their heart (Οι άνθρωποι που σου δίνουν το φαγητό τους, σου δίνουν και την καρδιά τους)» είχε γράψει η σεφ που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.


Τελευταία ανάρτησή της στο Instagram ήταν ένα λαχταριστό πιάτο που είχε ετοιμάσει



Οι σπαρακτικές αναρτήσεις φίλων της

Σε σοκ είναι οι κολλητοί φίλοι της Ντέμης Γεωργίου.

Ο Άρτσι Καραχάλιος, κολλητός φίλος, συνεργάτης, αλλά και μελλοντικός κουμπάρος της, ο οποίος είχε ζητήσει να προσευχηθούν όλοι για να καταφέρει να ζήσει η Ντέμη, έγραψε σε ανάρτησή του:

«Κουμπαρούλα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς από κει ψηλά και θα μας βρίζεις, αλλά τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο party για πάρτη σου. Γιατί πάντα μας έλεγε ότι η ζωή είναι ένα πάρτι. Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι, με αυτό το χαμόγελο, τη τρέλα και την αυθεντικότητά σου. Καλό ταξίδι μωρό μου».
fortigo-imatheia-1



Η φίλη της Ανδριάννα Μανέτα την αποχαιρέτησε και με μια ανάρτση που δείχνει τον πόνο και την αγάπη για την αδικοχαμένη Ντέμη Γεωργίου, ενώ ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Ντέμη Γεωργίου, έγραψε από την πλευρά του: «Πριν 3 βδομάδες στην Πάρο μου είχες πει: “Ευτυχία είναι η γυναίκα μου, οι γάτες, ο σκύλος μου κι ένα ηλιοβασίλεμα”. Μη νευριάσεις που κλαίμε. Κλαίμε για μια λαμπρή ελεύθερη ψυχή. Για εσένα… Καλό ταξίδι αγάπη μου!».


antio_1
antio_2