Σοκ επικρατεί στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία μετά την άγρια δολοφονία του 64χρονου άνδρα μετά από πολύωρο γλέντι βάφτισης.

Με σκυφτό κεφάλι πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι ο 40χρονος και η 36χρονη γυναίκα που κατηγορούνται.

Φορούσαν καπέλο και χειρουργικές μάσκες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Όπως διαπιστώθηκε ο 64χρονος έφερε πολύ σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Η ιατροδικαστική θα δείξει ακριβώς τα ευρήματα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2vzamajzp6x)

Τι ισχυρίζεται ο δράστης για τη μοιραία συμπλοκή

Σύμφωνα με τον δράστη η συμπλοκή ξεκίνησε από το αυτοκίνητο. Μέσα -όπως ισχυρίζεται- ήταν το τρίχρονο παιδί του ζευγαριού. Ήρθαν στα χέρια και στη συνέχεια η συμπλοκή συνεχίστηκε έξω απ' το αυτοκίνητο με τον δράστη να ρίχνει κλωτσιές στο θύμα, σύμφωνα με το STAR.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2vtr8ifug1l)

Δολοφονία στην Αρκαδία: Τραβούσαν σε βίντεο τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 64χρονου

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανε το πρωί το MEGA αναφορικά με τη δολοφονία του 64χρονου στην Κυνουρία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, ενώ ο 40χρονος ξυλοκοπούσε τον άτυχο άντρα, άτομα που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό τραβούσαν βίντεο αντί να σταματήσουν τον φονιά του 64χρονου!

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες, ο 40χρονος χτύπησε τον 64χρονο επειδή θεώρησε πως φλέρταρε τη σύζυγό του, ενώ άπαντες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες πως εκτός του 40χρονου ο 64χρονος Ν.Μ. δέχτηκε επίθεση από ένα ακόμη άτομο. Επίσης αναφέρεται ότι τον χτυπούσαν, ακόμα κι όταν ήταν λιπόθυμος.