Nέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά από τη Λαμία, όπου σύμφωνα με το lamiareport, πρώην στρατιωτικός βρέθηκε στο δικαστήριο, καθώς φέρεται την Κυριακή (21/7) το βράδυ να χτύπησε και να έβρισε τη σύζυγό του.

Όπως περιέγραψε το θύμα της επίθεσης, της έδωσε δύο χαστούκια και την έβρισε χυδαιότατα, σύμφωνα με όσα επανέλαβε ενώπιον δικαστή και εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος έδωσε διαφορετική εκδοχή στην απολογία του, κάνοντας λόγο ότι εκείνη τον έβρισε και του μίλησε άσχημα. Μάλιστα, όταν εκείνος νευρίασε, πήρε μόνος του το «100» για να έρθει να επιβάλει την τάξη!

Ωστόσο, ο γιος του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε πάρει κι αυτός το «100», ζητώντας να βοηθήσουν τη μητέρα του που κινδύνευε από τον πατέρα του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής απειλής και της ενδοοικογενειακής προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, επιβάλλοντας συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, και μετατροπής αυτής προς 10 ευρώ ημερησίως, δίνοντας το περιθώριο εξόφλησης της ποινής σε δύο έτη.