Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (15/7) στον Πύργο, ανάμεσα σε δύο οικογένειες τσιγγάνων και λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 37χρονος προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε σταθμευμένα αυτοκίνητα με τον ίδιο να πιάνεται στα χέρια με έναν από τους ιδιοκτήτες.

Στη συνέχεια ο 37χρονος μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του, επιτάχυνε, και κατευθύνθηκε με φόρα προς την 14χρονη, κόρη του 35χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος, που είχε χτυπήσει λίγο νωρίτερα. Από θαύμα γλύτωσε η ανήλικη, καθώς η μητέρα της πρόλαβε να την τραβήξει.

Ο 35χρονος πατέρας της 14χρονης, μαζί με τον 38χρονο αδελφό του ακινητοποίησαν τον 37χρονο και του επιτέθηκαν με μια… σούβλα τραυματίζοντάς τον, ενώ ο 59χρονος παππούς της μικρής, απείλησε με όπλο και λεκτικά τον κατηγορούμενο.

Δύο συλλήψεις

Οι Αρχές, πέρασαν χειροπέδες τόσο στον 37χρονο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όσο και στον πατέρα της 14χρονης. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηλείας το μεσημέρι της Τρίτης (23/7).

Την ίδια ώρα αναζητούνται ο 38χρονος θείος και ο 59χρονος παππούς της 14χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με πηγές, όλοι οι εμπλεκόμενοι στο συμβάν, έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια σκηνικά.