Το πρωί της Τρίτης κατατέθηκε στην εισαγγελέα Ηρακλείου ο φάκελος της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του 49χρονου ομογενή από τον Καναδά έξω από ένα νυχτερινό μαγαζί στο Ηράκλειο.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι. Πρόκειται για 4 ή 5 άτομα, εκ των οποίων η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει δύο, ωστόσο δεν τους έχει συλλάβει λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.


Σοκάρουν οι εικόνες του τραυματία

Σοκαριστικές οι εικόνες του 49χρονου άνδρα που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τη βαναυσότητα των χτυπημάτων που δέχθηκε στο κεφάλι από τους θερμόαιμους Κρητικούς.

ellinokanados01

Ο ομογενής, ο οποίος είχε βγει για να διασκεδάσει με τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά, αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα, αφού η κατάστασή του καλυτερεύει, μετά και από το χειρουργείο στο υπεβλήθη στη γνάθο του. 

Ο διευθυντής της γναθοχειρουργικής κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Μαστοράκης είπε ότι τα τραύματα του 49χρονου παρουσιάζουν βελτίωση, δε θα του αφήσουν μόνιμη βλάβη και δεν θα χρειαστεί να κάνει δεύτερο χειρουργείο.

ellikokanados02

Υπενθυμίζεται ότι τον τραυματία επισκέφθηκε χθες η πρέσβης του Καναδά Άννα – Καρίν Άσελιν.

Η πρέσβης ήρθε στο Ηράκλειο με πρωινή πτήση για να λάβει ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση υγείας του ομογενή, ενώ στη συνέχεια μετέβη και στην Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των ερευνών για τη σύλληψη των δραστών.