Αύριο Πέμπτη (25/7) στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελεστεί η κηδεία της της Ντέμης Γεωργίου, της πρώην παίκτριας του Masterchef που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 39 ετών, έπειτα από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, όπως ανακοίνωσαν σε βίντεο που ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα συγγενείς και φίλοι.

Η κολλητή φίλη της παίκτριας Masterchef Ανδριάνα Μανέττα, ανέφερε ότι «αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου» ενώ ο Άρτσι Καραχάλιος είπε ότι «σας περιμένουμε όλους εκεί και όχι εμείς, νομίζω σας περιμένει η Ντέμη». «Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί και να αναπαυθεί με ειρήνη στο φως από εκεί που προερχόταν», δήλωσε στο τέλος η Ανδριάνα Μανέττα.

Στην περιγραφή του βίντεο, σημειώνεται: «Εκ μέρους των φίλων και των αγαπημένων της Ντέμη... Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 25/07/24 στις 12πμ στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών. Μετά από επιθυμία της εκλιπούσας, όποιος επιθυμεί να παραστεί να ντυθεί στα λευκά και αντί στεφάνων θα θέλαμε την στήριξη στην Φιλοζωική PAWS - Paros Animal Welfare Society».
@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος - Archi 🧿 Άρτζι 🧿
*Διαβάστε ακόμα: Ντέμη Γεωργίου: Η διαδρομή στο MasterChef, η επιθυμία να παντρευτεί με τη σύντροφό της, οι τελευταίες αναρτήσεις και ο ξαφνικός θάνατος στα 39 της


Nτέμη Γεωργίου: «Θανάση, πεθαίνω» έλεγε σε φίλο της τις τελευταίες στιγμές

Ο στενός φίλος της Θανάσης Καραχάλιος, ο οποίος θα ήταν και ένας από τους κουμπάρους της στον προγραμματισμένο γάμο της σεφ με τη σύντροφό της τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, μίλησε για όλα όσα βίωσε στην Πάρο, στην εκπομπή Summer’s Cool.

Η Ντέμη Γεωργίου φαίνεται πως ένιωθε πως το τέλος πλησιάζει, με τον Θανάση Καραχάλιο να εξομολογείται όλα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες στιγμές της.

«Είδα την Ντέμη Γεωργίου έτσι όπως κανείς δεν θα ήθελε να την δει. Ένα μήνυμα ''Θανάση πεθαίνω'', είναι κάτι που ανατριχιάζει, που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Λες ''Ντέμη μου κάνει πλάκα''. Γιατί η Ντέμη αυτό ήταν, έκανε πλάκες. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται, μόνο όταν είδαμε αυτό που δεν έπρεπε να δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Καραχάλιος στον ΣΚΑΪ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2wwzcgfsp4h)
«Το ζήσαμε από πολύ κοντά όλο αυτό το γεγονός. Η Ντέμη είχε συμπτώματα κόπωσης τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες, δεν ένιωθε τα άκρα της, είχε μουδιάσματα, αρκετές ενοχλήσεις, ωστόσο διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα οπότε η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ήταν για γαστρεντερίτιδα», λέει, μιλώντας στο Μega, η στενή της φίλη, Αντριάννα Μανέτα.

«Αισθανόταν αρκετή δυσφορία και δεν πήγαινε στο εστιατόριο. Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβαν ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό γιατί άρχισε να ενημερώνει εμάς, τους πιο οικείους της, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα ''φύγει'', αυτά ήταν τα τελευταία της μηνύματα. Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, ήρθε το ΕΚΑΒ την επανάφερε στη ζωή, την πήγαν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε ελικόπτερο κανένα. Τη φέρανε στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί αλλά πλέον η κοπέλα είχε ήδη υποστεί σηπτικό σοκ, ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν από το Κρατικό Νίκαιας είδαν ότι δεν είχε και τα όργανά της, είχαν μολυνθεί όλα, ήταν σε μια πολύ τραγική κατάσταση, δεν μας έδωσαν καμία ελπίδα».

«Τη Δευτέρα είχε κλείσει να κάνει αναλυτικές εξετάσεις αλλά δεν πρόλαβε», λέει η στενή της φίλη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2w1zvkgxf7l)