Επανέρχεται ο εφιάλτης του κοροναϊού και μαζί πολλά από τα παράδοξα που ζήσαμε. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός κατήγγειλε διασπορά του ιού από γνωστή ηθοποιό που έκανε βόλτα σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σε μια αδιανόητη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός λέγοντας πως γνωστή ηθοποιός έκανε βόλτες μέσα σε νοσοκομείο μαζί με τον διοικητή του και διέσπειρε τον κοροναϊό.

Σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφευχθεί η ενδονοσοκομειακή διασπορά κοροναϊού, ο κ.Γιαννακός έκανε έκκληση στα νοσοκομεία να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2xl94mcfi9d)

 Η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακού

«Έχουμε αύξηση των επισκέψεων στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και τις νοσηλείες ασθενών με covid-19 σε απλούς θαλάμους χωρίς να υπάρχει πίεση στα νοσοκομεία. Η συμπτωματολογία είναι ήπια, οι περισσότεροι ασθενείς μετά την εξέταση στα επείγοντα πάνε σπίτι τους με οδηγίες και όσοι εισάγονται σε λίγες ημέρες λαμβάνουν εξιτήριο υγιείς. Σήμερα νοσηλεύονται 545 ασθενείς covid-19 σε απλές κλίνες και μόνο 9 ασθενείς σε ΜΕΘ.

10% σε σχέση με πριν μια εβδομάδα σε νοσηλευόμενους ασθενείς σε απλές κλίνες. Οι προσελεύσεις στα επείγοντα σχεδόν διπλασιάσθηκε.

Έντονο και πιο επικίνδυνο για τους ασθενείς είναι το πρόβλημα της ενδονοσοκομειακής διασποράς λόγω της χαλάρωσης των μέτρων. Όταν νοσηλεύονται ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας και εντός του νοσοκομείου κολλήσουν covid-19 κινδυνεύει η ζωή τους. Στο Κιλκίς το σωματείο εργαζόμενων κατήγγειλε ενδονοσοκομειακή διασπορά σε ασθενείς».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2wtqfn0j4e9)