Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγεiται ο κατηγορούμενος σύζυγος για τη δολοφονία του 64χρονου Νίκου μετά από γλέντι βάφτισης στον Άγιο Πέτρο Κυνουριας, στην Αρκαδία, το περασμένο Σάββατο (20/7), ενώ ξ 34χρονη σύζυγός του που είναι και αυτή κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικους όρους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2yk4c53z5c1)

Αρκαδία: Τι είπε η 34χρονη για τη συμπλοκή μετά τη βάφτιση

Το κατηγορούμενο ζευγάρι βγήκε από το ανακριτικό γραφείο λίγο πριν τις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης. Μετά από μία μαραθώνια απολογία που κράτησε 10 ώρες, οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν να προφυλακίσουν τον 41χρονο και να αφήσουν ελεύθερη τη σύζυγο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αλλά και της εμφανισης στο αστυνομικό τμήμα στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Η ανάκριση παραμένει ανοιχτή με τις αρχές να περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για την αιτία θανάτου του 64χρονου.

Αρκαδία: Η ιατροδικαστική θα λύσει το αίνιγμα της αιτίας θανάτου

«Θεωρώ ότι μόλις έρθει και λυθεί το αίνιγμα της αιτίας του θανάτου του 64χρονου, θα μπορέσει και ο εντολέας μου να κάνει μια αίτηση αντικατάστασης», λέει ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, δικηγόρος του ζευγαριού.

Πρώτος απολογήθηκε ο 41χρονος και ακολούθησαν οι καταθέσεις τριών μαρτύρων εκ των οποίων ο ένας ήταν αυτόπτης της συμπλοκής τη μοιραία νύχτα. Τελευταία απολογήθηκε η 34χρονη γυναίκα. «Συνέχισε να μου την πέφτει και μου ζήτησε το κινητό μου»

«Ο 64χρονος φαινόταν αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αυτός συνέχισε να μου την πέφτει λέγοντάς μου να του πω το κινητό μου. Εγώ για να τον αποφύγω χωρίς όμως να παρεξηγηθεί του είπα να μου δώσει εκείνος το δικό του. Αυτός μου το έδωσε και εγώ το έγραψα στο κινητό του συζύγου μου επίτηδες για να τον παραπλανήσω και να τον ξεφορτωθώ».

Αρκαδία: Αίτημα της οικογένειας του θύματος να αλλάξει η κατηγορία της 34χρονης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, τις επόμενες μέρες η οικογένεια του θύματος θα ζητήσει να αλλάξει η κατηγορία για την 34χρονη σύζυγο. Να κατηγορηθεί και εκείνη ως φυσική αυτουργός της δολοφονίας του 64χρονου, καθώς υπάρχουν μάρτυρες που περιγράφουν ότι και εκείνη τον κλώτσησε. Η ίδια ισχυρίζεται ότι μόνο τον τράβηξε. Ο 41χρονος περιέγραψε καρέ καρέ τη συμπλοκή.

«Με βούτηξε από τα ισχία μου και με σήκωσε κυριολεκτικά και με πέταξε στη θέση του συνοδηγού λέγοντάς μου «έλα μπες μέσα». Ήταν ψηλός και χειροδύναμος σε σχέση με μένα. Προσπάθησα να κλείσω την πόρτα και αυτός την εμπόδιζε».