Ψευδής αποδείχθηκε πως ήταν η καταγγελία για βιασμό 32χρονης στη Λιβαδειά, με τους αστυνομικούς τελικά να περνάνε χειροπέδες στο «θύμα», μιας, και όπως παραδέχτηκε η ίδια, το συμβάν δε συνέβη ποτέ.

Η ίδια παραδέχθηκε παρουσία εισαγγελέα και ψυχολόγου πως η ιστορία ήταν φτιαχτή, μετά τις έντονες πιέσεις της Αστυνομίας που ήθελε να την εξετάσει ιατροδικαστής ενώ εκείνη αρνιόταν, αλλά και από το βιντεοληπτικό υλικό, αφού οι κάμερες από το σημείο που «απήχθη» δεν έδειξαν κάτι.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης 24/07. Η 34χρονη έφτασε στην παραλία του Αγίου Ισίδωρου με τη μοτοσικλέτα της αφού είχε ραντεβού με άνδρα που γνώρισε μέσα από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο TikTok.

Κάποια στιγμή, όπως καταγγέλλει η ίδια, έφτασε στην παραλία ένα αυτοκίνητο με τέσσερις άνδρες. Ένας εξ αυτών την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και τα μάτια και με τη βοήθεια των υπολοίπων την έβαλε με τη βία στο ΙΧ.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία και αφού οι τρεις την ακινητοποίησαν, ο τέταρτος τη βίασε. Έπειτα, οι δράστες την εγκατέλειψαν στον δρόμο.

Τελικά, η 32χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς για ψευδή καταγγελία.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2z525t0don5)