Εντελώς άδοξα κατέληξε ένα γαμήλιο πάρτι στην Πάτρα, αφού η πεθερά έκανε «τσακωτή» τη νύφη της μαζί με τον εραστή της στις τουαλέτες του κέντρου εστίασης που γιόρταζαν τον γάμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Δήμο Ερυμάνθου και σύμφωνα με το flamis.gr, ο γαμπρός, ο οποίος είναι από την περιοχή του Ερυμάνθου, δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη του εραστή της γυναίκας του, ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών και είναι Πατρινός.

Παρά το γεγονός ότι γνώριζε για τη «φιλία» που είχαν οι δυο τους, δεν είχε φανταστεί ότι συνέβαινε κάτι παραπάνω, γι' αυτό άλλωστε και συμφώνησε να είναι καλεσμένος στον γάμο τους και στη δεξίωση.

Πώς τους τσάκωσε η πεθερά

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της δεξίωσης η νύφη αποφάσισε να βρεθεί με τον εραστή της στις τουαλέτες. Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού: «Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά».

Η πεθερά είχε υποψιαστεί εδώ και καιρό πως κάτι περίεργο συνέβαινε και πως ο «κολλητός» και «ενίοτε συνεργάτης» της νύφης της ήταν κάτι παραπάνω κι έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει τη νύφη στις τουαλέτες. Περίμενε λίγο και την κατάλληλη στιγμή «μπούκαρε», πιάνοντάς τους στα πράσα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε χαμός, αφού το έμαθε και ο γαμπρός, ο οποίος μάλιστα, μαζί με ένα ακόμα άτομο, γρονθοκόπησε τον εραστή της γυναίκας του.

Την επόμενη κιόλας ημέρα το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους.