Ο μουσικός ο οποίος πριν από δύο χρόνια έχει στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του λόγω της εμφάνισής του με σορτσάκι και παντόφλες, επέστρεψε στο Προεδρικό Μέγαρο, για να παραστεί στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Πρόκειται για έναν κορυφαίο βιολιστή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, τον Γιάννη Στρατάκη.

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον κ. Στρατάκη να μπαίνει στον περιβάλλοντα χώρο του Προεδρικού Μεγάρου φορώντας βερμούδα και σαγιονάρες. Το αποτέλεσμα ήταν η εμφάνισή του να γίνει viral στα social media. Μετά την κριτική και τα σχόλια που έγιναν, αποκάλυψε ο ίδιος την ταυτότητά του, σημειώνοντας ότι έπειτα από 50 χρόνια υπηρέτης της τέχνης έγινε γνωστός για μια… παντόφλα.

Νά ποὺ μετὰ ἀπὸ σχεδὸν 50 χρόνια ὑπηρέτης τῆς τέχνης ἔγινα διάσχημος γιὰ μιὰ παντόφλα. Εἶδες ποὺ τελικὰ κανεὶς δὲν...

Δημοσιεύτηκε από Ioannis Stratakis στις Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022


Στη μακροσκελή ανάρτησή του, γραμμένη με τονισμό καθαρεύουσας, ο κ. Στρατάκης περιέγραψε ότι προηγουμένως είχε βρεθεί σε παραλία και οδήγησε επί 1,5 ώρα προκειμένου να φτάσει στην εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει, φόρεσε το κοστούμι του, που δεν έβαλε προηγουμένως, για να μην το τσαλακώσει κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Μεκουστούμι φέτος στο Προεδρικό Μέγαρο

Φέτος ο Γιάννης Στρατάκης βρέθηκε ξανά ως μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά αυτή τη φορά ήταν ντυμένος με κουστούμι ήδη από την άφιξή του στη δεξίωση, τηρώντας κατά γράμμα τους τύπους.

mousikos-megaro__2_
mousikos-megaro__1_