Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος της Πατρών - Πύργου όπου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς. Ανάμεσα στα θύματα ένα βρέφος λίγων μηνών και ένα 12χρονο κορίτσι. Τα άλλα δύο θύματα ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα. Παράλληλα τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα. Σημειώνεται πως οι νεκροί είναι πατέρας και η κόρη του καθώς και μία μητέρα και το βρέφος της. Ακομη στο τροχαίο τραυματίστηκαν πέντε ακόμη άτομα.

Τραυματίες είναι μια 38χρονη με ένα 6χρονο παιδί που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ένας 25χρονος ο οποίος ήταν τόσο σοβαρά που διασωληνώθηκε στο σημείο του τροχαίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ένας 61χρονος και ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας.

Πως συνέβη το τροχαίο

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες η νταλίκα δίπλωσε στην Ε.Ο Κυπαρισσίας - Πύργου με αποτέλεσμα να παρασύρει τρία οχήματα. Τα τρία οχήματα κυριολεκτικά διαλύθηκαν ενώ σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ένα ακόμη ΙΧ ντελαπάρισε στην άκρη του δρόμου.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων. To τροχαίο σημειώθηκε στο 47ο χλμ της Ε.Ο.  Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Την ίδια ώρα οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι συγκλονιστικές ενώ οι άνδρες της πυροσβεστικής έκοψαν τις οροφές των οχημάτων για να ανασύρουν νεκρούς και τραυματίες.


troxaio_patron_pyrgou_1
troxaio_patron_pyrgou_2
troxaio_patron_pyrgou_3
troxaio_patron_pyrgou_4
troxaio_patron_pyrgou_5
troxaio_patron_pyrgou_6

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα

«Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα».