Σε μία κρύπτη στην ψευδοοροφή του διαμερίσματος του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό βρέθηκαν τα δύο κινητά, τα οποία αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Τα συγκεκριμένα κινητά φέρεται να είχε στην κατοχή του ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του τοπογράφου, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, με τον ίδιο να έχει ήδη συλληφθεί, ενώ αναζητείται ο ηθικός αυτουργός. Μέχρι στιγμής έχουν ήδη αρχίσει να «μιλάνε» τα εν λόγω κινητά τηλέφωνα, ενώ αρκετά αρχεία είναι κλειδωμένα και υπάρχει μεγάλος όγκος σβησμένων μηνυμάτων, κυρίως από διαδικτυακές επαφές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 44χρονος που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για το έγκλημα, διαπιστώθηκε ότι έκανε αναζητήσεις γύρω από τη ζωή του τοπογράφου μέσω των κινητών τηλεφώνων, και συγκεκριμένα για τον τόπο κατοικίας του τοπογράφου, για το εάν πρόκειται να μετακομίσει και πού (εκείνο το διάστημα ακουγόταν πως είχε αλλάξει σπίτι), ενώ ο 44χρονος φέρεται να έψαχνε και την ακριβή διεύθυνση της εταιρείας του θύματος.

Επιπλεόν, οι ίδιες καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως από την εν λόγω έρευνα φέρεται να εντοπίστηκε σε μία από τις συσκευές του συλληφθέντα μία φωτογραφία με ένα όπλο. Πρόκειται για ένα πιστόλι που προσομοιάζει με αυτό που διαπράχθηκε το έγκλημα, παρολ' αυτά οι ερευνητές δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν με σιγουριά, αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d31q93e93zmx)