Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου του MEGA Τίνας Αλεξανδρή.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ΕΣΗΕΑ με ανάρτησή της.

tina-alexandri


Η δημοσιογράφος πέθανε χθες, Τρίτη (30.07), ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Συγγενείς και φίλοι, συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου της, την αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο, ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίες της.

Ανάμεσα σε αυτούς και η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στο facebook κάνει λόγο για ένα ταξίδι που ήθελε να κάνει η Τίνα Αλεξανδρή, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αν η ευγένεια είχε χρώμα, θα ήταν ροζ… Αν η καλοσύνη και η γλυκύτητα είχαν μορφή, θα ήταν σαν τις ολάνθιστες κερασιές την άνοιξη στην αγαπημένη σου Ιαπωνία […] Όμως έριξες τα πέταλά σου νωρίς. Πολύ νωρίς. Σαν τα ανθάκια στις κερασιές στους κήπους του Κιότο και της Οκινάουα που ονειρευόσουν μια μέρα να δεις από κοντά».




Με τη σειρά του ο δημοσιογράφος Λεβεντογιάννης έγραψε σε ανάρτησή του: «Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν κάπου στον Απρίλη. Με πήρε τηλέφωνο να δει πώς είμαι. “Εγώ είμαι καλά, ρε μπάμια, τη γλίτωσα. Εσύ πώς είσαι;”, της είπα και ξέσπασε σε εκείνο το κακαριστό γέλιο. “Είμαι πολύ καλύτερα”, μου απάντησε. “Αν συνεχιστεί έτσι, θα αρχίσω να έρχομαι στη δουλειά σιγά σιγά”.

Μετά είπαμε δυο-τρεις βλακείες, γελάσαμε με κάτι κουτσομπολιά, την πείραξα για άλλη μια φορά για τους Ιάπωνες που λάτρευε και της είπα πόσο βλαμμένοι είναι και της ευχήθηκα να έρθει να δουλέψουμε μαζί ξανά. Κλείσαμε το τηλέφωνο. Είχα τη σιγουριά ότι θα ερχόταν. Δεν τα κατάφερε. Δεν θα έρθει ποτέ ξανά, να καθίσει δίπλα μου και να με ρωτήσει “Τι θα γίνει; Θα ανοίξουμε καμιά φορά οδηγό;”. Το Τινάκι έφυγε. Ήταν ένα ξεχωριστό υπέροχο κορίτσι. Σπάνιο. Να προσέχετε όλοι τον εαυτό σας. Μην αφήνετε ούτε μια στιγμή να περάσει, καλή ή κακή, χωρίς να τη ρουφήξετε.

Τινάκι, δεν πρόλαβες να πας στην Ιαπωνία που τόσο αγαπούσες. Τώρα σαν αερικό θα πηγαίνεις παντού. Θα είσαι παντού και κυρίως θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι, κοριτσάκι μου».