Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε μια 36χρονη στην Καλαμάτα, η οποία κατήγγειλε τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της από τον αδελφό της.

Συγκεκριμένα, το θύμα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (31/7) υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 37χρονου και παρακολουθεί συμβουλευτικό πρόγραμμα για την υποστήριξή της, αλλά και για να εξακριβωθούν οι συνθήκες που ζούσε στο ίδιο σπίτι, μαζί με τον αδερφό και φερόμενο βιαστή της.


Το χρονικό της φρίκης 

Μια κλήση στην γραμμή έκτακτης ανάγκης «112» ήταν αρκετή, για να αποκαλυφθούν τα όσα φέρεται να βίωνε η 36χρονη. Αστυνομικοί που την εντόπισαν, την οδήγησαν στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας, όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αδερφού της.

Όπως φέρεται να υποστήριξε, τις τελευταίες 20 ημέρες, μέσα από συνεχόμενες απειλές ότι θα την διώξει από το σπίτι στο οποίο έμεναν, ο αδερφός της την βίαζε, καθημερινά.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (30/7) εκείνος την έδιωξε και από το σπίτι, όπως φέρεται να ανέφερε η ίδια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να περιφέρεται στην Καλαμάτα, χωρίς να έχει κάπου να μείνει και τελικά να αναγκαστεί να κοιμηθεί σε παγκάκι.

Η κοπέλα μεταξύ άλλων είπε πως την απείλησε και για την σωματική της ακεραιότητα σε περίπτωση που έκανε καταγγελία για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της.

Ο 37χρονος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του στα 50 μέτρα. Επιπλέον, του επιβλήθηκε 6μηνη αναστολή, ενώ σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού.