Μέσω των social media και συγκεκριμένα με αναρτήσεις στο TikTok προαναγγέλλει ότι θα παρουσιαστεί στην Αστυνομία ο 32χρονος που κατηγορείται για τον εγκλεισμό, τον κατ' εξακολούθηση βιασμό και την άγρια κακοποίηση της συντρόφου του.

Η 32χρονη γυναίκα από την Καβάλα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για τρεις εβδομάδες στο Διδυμότειχο, στο σπίτι που την είχε φυλακίσει, σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε.


"Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα"

Ο δράστης το απόγευμα της Κυριακής (4/8) δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο TikTok βίντεο στα οποία δεν φαίνεται ούτε το πρόσωπό του ούτε σε ποιο σημείο είναι, όμως ακούγεται να εξιστορεί πώς γνωρίστηκε με την κοπέλα και πώς ήταν η μεταξύ τους σχέση, ενώ δε διστάζει να παραδεχθεί ότι την έχει χτυπήσει και προαναγγέλλει πως σήμερα, Δευτέρα (05.08.24), πρόκειται να παρουσιαστεί στην Αστυνομία.

«Έχουν πει για μένα ότι έχω βιάσει μία κοπέλα. Η κοπέλα είναι από το Χρυσοχώρι. Εμείς με αυτή την κοπέλα γνωριστήκαμε από το TikTok. Αρχίσαμε να μιλάμε, όμως επειδή είναι αγράμματη στη θέση της μου απαντούσε ο γιος της. Μετά πήραμε ο ένας το Facebook του άλλου. Στην αρχή στέλναμε ηχογραφήσεις ο ένας στον άλλον και μετά ανοίξαμε και κάμερα. Είχαμε συνεννοηθεί να παντρευτούμε. Φαινόταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, της είπα να έρθει στο Διδυμότειχο να με βρει, να πάρει λεωφορείο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου είπε ότι δεν έχει χρήματα και της είπα να της στείλω εγώ. Της έστειλα 35 ευρώ και ήρθε την ίδια μέρα. Έμεινε μαζί μου έναν μήνα ακριβώς. Πηγαίναμε για ψώνια στο Διδυμότειχο, πηγαίναμε και για βόλτες. Αυτή η κοπέλα πίνει πολύ όμως. Μετά από πέντε μέρες τής έφερα το Ευαγγέλιο για να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπιεί, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Αυτή μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και μάλιστα μου ζήτησε και χασίς. Της είπα ότι αν δεν ορκιστεί ότι δεν θα σταματήσει, θα χωρίσουμε και θα φύγει απο το σπίτι».

Στη συνέχεια ο 32χρονος αναφέρει ότι αφού κατάλαβε πως του είχε πει πολλά ψέματα, της ζήτησε να φύγει με το ΚΤΕΛ πίσω στο χωριό της: «Της έλεγα να φύγει και να με αφήσει και να πάρει το ΚΤΕΛ. Περνούσαμε από μία ταβέρνα. Εγώ ήμουν μπροστά και μιλούσα και αυτή ήταν πίσω μου. Ξαφνικά άκουσα φασαρία και την είδα να έχει μπει σε μια ταβέρνα. Έχει ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και φώναζε "σας παρακαλώ, βοηθήστε με, αυτός με δέρνει και με χτυπάει". Και τους κοιτάω και με κοιτάνε όλοι. Και της είπα τι είναι αυτά που κάνεις και μου έλεγαν όλοι να μην πειράζω την κοπέλα. Τρόμαξα και άρχισα να τρέχω. Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία να πει ψέματα, ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια, εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην Αστυνομία, θα πάω στον εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα».

Ο 32χρονος επιπλέον ανήρτησε και ένα βίντεο στον λογαριασμό του, όπου φαίνεται η 32χρονη γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, ισχυριζόμενος πως είναι μέσα από το σπίτι όπου διέμεναν μαζί.


Άγριο βιασμό "έδειξε" το ιατροδικαστικό πόρισμα

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (4/8) έδειξε ότι η γυναίκα υπέστη βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση.

Ο δράστης κρατούσε «φυλακισμένη» την άτυχη γυναίκα ασκώντας της άγρια σωματική και σεξουαλική κακοποίηση. Ενδεικτικό της συμπεριφοράς του αυτής είναι ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα, ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο.

Η 32χρονη έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου χθες, όπου νοσηλευόταν από την Παρασκευή (2/8), και μεταφέρθηκε σε δομή κακοποιημένων γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εμφανώς τρομοκρατημένη, με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα και συνοδευόμενη από άνδρες της ασφάλειας, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο.

didymoteixo_xtypimata


Όπως η ίδια δήλωσε κλαίγοντας και ζητώντας περισσότερη προστασία γιατί δεν νιώθει ασφάλεια ακόμη και με τους γονείς της, «επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με χτυπούσε»


Το χρονικό

Η 32χρονη γυναίκα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ξέφυγε από την επίβλεψη του 32χρονου συντρόφου της, ενώ περπατούσαν στον δρόμο. Στη συνέχεια σκαρφάλωσε το προστατευτικό μπαλκόνι υπαίθριας ψησταριάς, ορμώντας σε τραπέζι θαμώνων, ζητώντας τους απεγνωσμένα να τη σώσουν. Ο 32χρονος τους έλεγε ότι δεν συμβαίνει κάτι, αλλά λίγο αργότερα τράπηκε σε φυγή.

Το Αυτόφωρο έχει εκπνεύσει για τον 32χρονο άνδρα χωρίς να έχει εντοπισθεί, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει κλήση από τον εισαγγελέα στην κατοχή του οποίου βρίσκεται η δικογραφία.

Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.


Γνωστός στις Αρχές

Ο φερόμενος ως δράστης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά, αλλά και με μια σύντροφό του από την Αλεξανδρούπολη πριν από 2-3 μήνες, στην οποία ασκούσε σωματική βία.

Στην περίπτωση αυτή ο εισαγγελέας είχε ζητήσει από τον ίδιο να παρουσιάζεται μια φορά τον μήνα στην Αστυνομία. Αυτό συνέβη, καθώς βρισκόταν σε ανάρρωση ύστερα από καβγά και συμπλοκή που είχε τον περασμένο Φεβρουάριο με φίλο του, για προσωπικές διάφορες, τραβώντας μαχαίρι, ενώ εκείνος τον είχε τραυματίσει σοβαρά με το ξύλινο κοντάκιο όπλου.