Μεγάλη αναστάτωση και επεισόδιο σημειώθηκε τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, στην περιοχή Μαρίνι, του δήμου Στυλίδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr δύο παρέες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός νεαρού, 24 ετών, της μιας παρέας.

Πως ξεκίνησε ο καυγάς στη Στυλίδα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μια παρέα η οποία απαρτιζόταν από 4 άτομα γύρω στις 00.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή βρέθηκε στην κοινότητα του δήμου Στυλίδας και φέρεται να αναζητούσε ένα άτομο από την περιοχή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα από αστυνομικές πηγές οπαδικά κίνητρα). Μετά από περίπου 1.30 ώρα και ενώ παρέμειναν στο σημείο ήρθαν σε συμπλοκή με την παρέα ενός 24χρονου.

Και ενώ οι δύο παρέες συνυπήρχαν για αρκετή ώρα στον ίδιο χώρο, ένα ποτήρι που έσπασε υπό αδιευκρίνιστη αιτία δημιούργησε ένταση και πυροδότησε τον καυγά.

Στο σημείο εκείνο η τετραμελής παρέα ενεπλάκη με την άλλη παρέα η οποία ενισχύθηκε από παριστάμενους στο σημείο (περίπου 10 ακόμη άτομα). Μέσα στην ένταση που δημιουργήθηκε ο 24χρονος τραυματίστηκε από άγνωστο για την ώρα αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Στυλίδας ώστε να του παρεσχεθούν οι πρώτες βοήθειες με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι του έγιναν ράμματα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος πραγματοποιεί το Α.Τ Στυλίδας ενώ αναζητούνται τα 2 από τα 4 άτομα της τετραμελούς παρέας ώστε να συλληφθούν αφού για τους άλλους 2 δεν έχει προκύψει κάτι ενοχοποιητικό εις βάρος τους.