Έχουν περάσει δύο μήνες από την εξαφάνιση-μυστήριο του συνταξιούχου αστυνομικού Άλμπερτ Κάλιμπετ στην Αμοργό, όπου παραθέριζε εδώ και χρόνια. Οι μηδαμινές ελπίδες που μπορεί να υπήρχαν για τον εντοπισμό του, έχουν εξανεμιστεί και αυτές.

Η σύντροφός του, μάλιστα, Ντέμπι Λεσάν αποχώρησε από την Ελλάδα. Η Αμερικανίδα παρέμενε στην Αμοργό από τα μέσα του Ιουνίου, όταν κι εξαφανίστηκε ο σύντροφός της, ψάχνοντας καθημερινά στην περιοχή, όπου είχε εντοπιστεί για τελευταία φορά το στίγμα του. Όμως, χθες, γράφοντας σε group του νησιού στο Facebook, ενημέρωσε όσους παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή την υπόθεση ότι αναγκάστηκε να φύγει από την Αμοργό, όμως, εξακολουθεί να βρίσκει τρόπους, ώστε να μην ξεχαστεί ο Άλμπερτ, δίνοντας την υπόσχεση πως θα επιστρέψει και πάλι.

Στην ίδια ανάρτηση ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες από διάφορα αναμνηστικά που της χάρισαν, όσο έψαχνε στην Αμοργό. Υπενθυμίζεται πως 59χρονος εξαφανίστηκε στις 11 Ιουνίου, ενώ έκανε πεζοπορία σε ένα από τα μονοπάτια της Αμοργού. Δύο μήνες μετά και τίποτα δεν έχει εντοπιστεί που να υποδηλώνει την τύχη του αγνοούμενου αστυνομικού.