Απέραντη θλίψη σκόρπισε στον Πύργο θάνατος του 45χρονου Γιάννη σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (8.8.2024).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 3:30 στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στο ύψος του εστιατορίου Αίγλη, πλησίον της διασταύρωσης Βουνάργου.

Το αυτοκίνητo του 45χρονου, ένα BMW Z4 μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης, προσέκρουσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε δύο κολώνες ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από το όχημα και να διαμελιστεί. Το άψυχο σώμα του βρήκαν οι περίοικοι που άκουσαν τον εκκωφαντικό κρότο του τροχαίου μέσα στη νύχτα και έντρομοι είδαν στον δρόμο τις αδιανόητες εικόνες.


Ποιος ήταν ο 45χρονος που έχασε τη ζωή του στον Πύργο

Ο Γιάννης Σάσσαλος ήταν γνωστός ως τεχνικός και προγραμματιστής αυτοκινήτων και μηχανών. Και μάλιστα ήταν γνωστός σε όλη την Ελλάδα για το επίπεδο της γνώσης που είχε ώστε να «στήσει» ένα γρήγορο αυτοκίνητο σωστά και να του δώσει τη μέγιστη δύναμη.

Λάτρης της ταχύτητας, συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνες τόσο στους τέσσερις όσο και στους δύο τροχούς. Τελευταία είχε εμπλακεί σε δύο ακόμα σοβαρά τροχαία και δυστυχώς αυτή την αγάπη για την ταχύτητα την πλήρωσε με τη ζωή του.

Δείτε εικόνες και βίντεο 

troxaio_aigli-3
troxaio_aigli-7_jpg
troxaio_aigli-2_jpg
troxaio_aigli-8a_jpg
troxaio_aigli-10_jpg
troxaio_aigli-9
troxaio_aigli-8a
troxaio_aigli-7
troxaio_aigli-5


Θανατηφόρο Βούναργο



ilialive.gr - Σοκαριστικό δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου - Διαμελίστηκε ο οδηγός



Πηγή: patrisnews.com και ilialive.gr