Με τον δικό της τρόπο επέλεξε να συγχαρεί η σύζυγος Μαρέβα Μητσοτάκη τον Εμμανουήλ Καραλή, τον Μίλτο Τεντόγλου και την Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, φορώντας ένα καπέλο από τη συλλογή του brand του Εμμανουήλ Καραλή «Fly manolo, Fly», συνεχάρη τους τρεις αθλητές για όσα κατάφεραν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Τα τρία stories της για τους αθλητές

Συνολικά, η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε τρεις αναρτήσεις στα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Προς τιμήν του Fly manolo, Fly δεν βγάζω το καπέλο μου», έγραψε στο πρώτο story η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία πόζαρε σε μία λήψη με το καπέλο της εταιρείας ρούχων του Εμμανουήλ Καραλή, FMF.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο μετά την εξαιρετική επίδοσή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου στο άλμα επί κοντώ πέρασε τα 5.90 μ. και έδωσε στην Ελλάδα το 6ο μετάλλιο για φέτος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, αντίστοιχα, σκόρπισε χαρά σε όλους τους Έλληνες, γράφοντας ιστορία με τη δεύτερη σερί «χρυσή» κατάκτησή του στο άλμα εις μήκος.

mareva-stories__1_
mareva-stories__2_


Συγχαρητήρια και στην Κατερίνα Στεφανίδη

Η κυρία Μητσοτάκη συνεχάρη και την Κατερίνα Στεφανίδη για τις επιδόσεις της. «Συγχαρητήρια Κατερίνα Στεφανίδη. Είσαι μια σπουδαία αθλήτρια. Με επαγγελματισμό και μαχητικότητα. Πρότυπο για όλους, τις νέες και τους νέους!», έγραψε η σύζυγος του πρωθυπουργού.

mareva-stories__3_