Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον επί χρόνια βιασμό του 9χρονου σήμερα κοριτσιού από τον πατέρα της στην Σπάρτη.

Ο 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά για τουλάχιστον πέντε χρόνια την κόρη του του, απειλώντας την πως αν μιλούσε για όσα της έκανε, θα έμπαινε φυλακή.


Ψυχρός και ασυγκίνητος

Ο φερόμενος ως δράστης χαρακτηρίζεται ως ψυχρός και ασυγκίνητος και για χρόνια ο ίδιος φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Μάλιστα, τελευταία φορά που πραγματοποίησε τις κτηνώδεις πράξεις του ήταν χθες, Πέμπτη 8 Αυγούστου.


Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης της ανήλικης

Το μικρό κορίτσι ζούσε με την 37χρονη μητέρα του.

Χθες γύρισε στο σπίτι από τον πατέρα του σε άσχημη κατάσταση, με αποτέλεσμα να καταλάβει η μητέρα του πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η 9χρονη ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε τα όσα ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια, από όταν έμεναν στην Αθήνα, μέχρι που μετακόμισαν σε χωριό λίγο πιο έξω από τη Σπάρτη.

Ο 40χρονος μετακόμισε στο χωριό πριν από περίπου 2-3 χρόνια προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο παιδί του.

Φωτογράφιζε και τραβούσε βίντεο

Η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία και άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην αντιληφθεί ο 40χρονος το παραμικρό και προβεί σε διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο που είχε στο κινητό του τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα και σε αστυνομική επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, περίπου 10 λεπτά μακριά από τη Σπάρτη, κατάφεραν και συνέλαβαν τον 40χρονο, ενώ του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο, προτού προλάβει να αντιδράσει.

Από το υλικό φαίνεται να αποδεικνύεται πως η κακοποίηση σε βάρος της κόρης του είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4-5 ετών! Οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με το ίδιο του το παιδί. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε, όπως και 2 παιχνιδομηχανές.

Η ανήλικη αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή, ενώ τόσο το κινητό του όσο και 2 παιχνιδομηχανές (X-BOX, PLAYSTASION) έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.