Υμνητής του χουντικού Παπαδόπουλου και του ακροδεξιού Ηλία Κασσιδιάρη, αρνητής του κορονοϊού και πιστός χριστιανός εμφανίζεται ο 40χρονος Α.Χ. που συνελήφθη, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια βίαζε συστηματικά την 9χρονη, σήμερα, κόρη του.

Ο ποντιακής καταγωγής βιαστής της ίδιας του της κόρης μπορεί να αρνείται τα πάντα στους αστυνομικούς, πλην όμως οι 79 φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό του από αρκετούς αιμομικτικούς βιασμούς της 9χρονης και οι οποίες εντοπίστηκαν στη συσκευή τηλεφωνίας δεν αφήνουν περιθώρια λάθους για την αστυνομική έρευνα.

Ο 40χρονος εργαζόταν σε εργοστάσιο τυποποίησης ελαιολάδου τα δύο τελευταία χρόνια σε χωριό, λίγα μόλις λεπτά έξω από τη Σπάρτη. Προ διετίας μετακόμισαν οικογενειακώς από την Αττική όπου αρχικά διέμεναν. Μέσα σε αυτή τη διετία το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, με τα παιδιά να μένουν άλλωστε στον πατέρα και άλλοτε στη μητέρα τους. «Πρόκειται για την πιο σκληρή περίπτωση αιμομίκτη παιδοβιαστή που έχουμε χειριστεί αναμφίβολα», ανέφερε χαρακτηριστικά στα parapolitika.gr αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες.

Ο 50χρονος εμφανιζόταν υπέρμαχος της πίστης, της θρησκείας, στεκόταν κόντρα στο 666, τους μασόνους, την αποκαλούμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Κανείς όμως από το περιβάλλον του δεν είχε καταλάβει τίποτα. Το παραμικρό, παρά τα πέντε χρόνια απανωτών βιασμών της ίδιας της κόρης του, ακόμα και σε ηλικία μόλις 4 ετών.

«Είμαι o Α... δεν χρειάζεστε όλοι το επίθετό μου, με ξέρετε αρκετά καλά, και μέχρι να με καλέσει ο Θεός από αυτόν τον κόσμο στον επόμενο, θέλω να δηλώσω ότι αποδέχομαι και πιστεύω τον Ιησού Χριστό ως Θεό και αληθινό Κύριο. Και ο Ιησούς, Υιός του Θεού, κρεμάστηκε στον σταυρό, πέθανε για τις αμαρτίες μας και αναστήθηκε. Μας αγαπά όλους (πολύ περισσότερο απ ' όσο αξίζουμε) και συγχωρεί όλες τις αμαρτίες. Ο λόγος του λέει: "Όποιος πιστεύει σε μένα δεν θα πεθάνει, αλλά θα έχει αιώνια ζωή...», έγραψε σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγο καιρό ο 40χρονος.

Βέβαια, πουθενά ο Χριστιανισμός δεν αναφέρει πως επιτρέπεται ο βιασμός, ο βιασμός παιδιών και ειδικά ο βιασμός του ίδιου του παιδιού σου. Για τον ποντιακής καταγωγής Α.Χ. η πίστη φαίνεται πως ήταν ψιλά γράμματα, αφού στην πραγματικότητα βίασε την κόρη του για πρώτη φορά στα 4 της χρόνια και συνέχισε το αρρωστημένο «έργο» του, εκβιάζοντάς την πως εάν αποκαλύψει σε κάποιον τι συνέβαινε θα φρόντιζε να πάει η ίδια στη φυλακή.

Για να πετύχει τις απειλές του, φρόντιζε να τραβάει συχνά φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο τους αρρωστημένους βιασμούς. Οι 79 φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται οι βιασμοί της ίδιας της κόρης του δεν είναι όλες διαφορετικές, αλλά φαίνεται πως ανήκουν σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές χρονικές στιγμές. Σε κάποιες φωτογραφίες αποτυπώνεται ξεκάθαρα η παρουσία του 40χρονου.

Το ζητούμενο για τους αστυνομικούς πλέον είναι να διαπιστωθεί εάν διακινούσε το αρρωστημένο υλικό σε ομάδες παιδεραστών/παιδοβιαστών ή εάν απλά τις κρατούσε για το... αρχείο του. Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όταν και θα ολοκληρωθεί η ανάλυση κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο 40χρονος, πάντως, επιμένει στη σιωπή.

Αντιθέτως, η 9χρονη κόρη του, μετά την αποκάλυψη του μαρτυρίου της στη μητέρα της, δείχνει ελαφρώς χαμένη με διαρκείς εναλλαγές συναισθημάτων και σκέψεων, όμως παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο και παιδοψυχίατρο. Όλοι ελπίζουν πως σιγά σιγά θα καταφέρει να αφήσει πίσω της όλα αυτά που της συνέβησαν από τον άνθρωπο που αποκαλείται βιολογικός της πατέρας.