Σε δεσμίδες των 50 ευρώ φύλασσε το ποσό των 62.000 ευρώ στο σπίτι της η υπάλληλος του ΕΦΚΑ που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται για να χορηγήσει επίδομα αναπηρίας σε ασφαλισμένο.

Βίντεο κλειστού κυκλώματος, που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, καταγράφει καρέ καρέ τη στιγμή που αστυνομικοί με μηχανές, συμβατικό όχημα, ακόμα και με ταξί... συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω την επίορκη υπάλληλο του ΕΦΚΑ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο, το ταξί, γεμάτο με αστυνομικούς, σταματά δίπλα στα δύο οχήματα. Στο πρώτο βρίσκεται το θύμα του εκβιασμού και στο δεύτερο η 49χρονη υπάλληλος του ΕΦΚΑ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3bjkhc6q85l)
Οι αστυνομικοί περικυκλώνουν τα δύο οχήματα και μόλις η 49χρονη παραλαμβάνει τον φάκελο με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ανοίγουν τις πόρτες και τη συλλαμβάνουν. Τη βάζουν στο όχημά τους και την οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία έγινε από 56χρονη που ανέφερε ότι η υπάλληλος της ζήτησε 4.000 ευρώ για να επισπεύσει το επίδομα αναπηρίας της μητέρας της. Μάλιστα, το θράσος της ηταν τέτοιο, όπως φαίνεται στα μηνύματα που αντάλλαξαν, που της είπε πως μπορεί να της τα δώσει σε δύο δόσεις.