Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Ρόδου λόγω της εξαφάνισης δύο ανηλίκων, 8 κι 6 ετών, με το Χαμόγελο του Παιδιού να προχωρά σε ενεργοποίηση Amber Alert.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η μητέρα του 8χρονου και της 6χρονης προέβη στην αρπαγή τους στις 13 Ιουλίου και πλέον σήμανε συναγερμός στις Αρχές, καθώς πιθανόν συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Ρόδος: Αυτά είναι τα δύο παιδιά που αγνοούνται

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού τα δύο παιδιά που αγνοούνται είναι ο Ιωάννης-Ραφαήλ Αποστολάκης και Ειρήνη-Αγάπη Αποστολάκη.

Ο Ιωάννης-Ραφαήλ Αποστολάκης, 8 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά .Έχει ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Η Ειρήνη-Αγάπη Αποστολάκη, 6 ετών έχει καστανά μάτια και καστανόξανθα μαλλιά. Έχει ύψος 1.15 και είναι αδύνατη. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

rodos-paidia-arpagi


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.