Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στην παραλία Ραχών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μια ομάδα 5 ατόμων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι, εισήλθαν σε καφέ μπαρ τα ξημερώματα στη περιοχή και πλησίασαν δύο άνδρες, τους οποίους ρώτησαν αν υποστηρίζουν μία συγκεκριμένη ομάδα. Παρά το ότι δεν πήραν απάντηση, χτύπησαν τα δύο άτομα και εξαφανίστηκαν. Δεν έμειναν όμως εκεί καθώς ο ένας εκ των δύο θυμάτων της επίθεσης, τηλεφώνησε στον αδελφό του για να τον ενημερώσει για την κατάσταση.

Οταν ο αδελφός του έφτασε στο σημείο μαζί με έναν φίλο του, δέχτηκαν την επίθεση από τα πέντε άτομα, που τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και τσεκούρια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Τα θύματα της επίθεσης τραυματίστηκαν στο χέρι και την πλάτη και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, με τον έναν εκ των δύο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας για παρακολούθηση.

Οι δύο από τους πέντε δράστες της επίθεσης ταυτοποιήθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παράβαση της νομοθεσίας περί εξωσχολικού Αθλητισμού.