Σε "πολιορκητικό κριό" μετέτρεψε άγνωστος το αυτοκίνητο που έκλεψε από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου ώστε να εισβάλει σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Ο δράστης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr αρχικά μετέβη στο τέρμα της οδού Ελ.Βενιζέλου στην Νέα Ιωνία όπου βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης των οχημάτων της συγκεκριμένης υπηρεσίας του δήμου Βόλου.

Κατάφερε να βάλει μπροστά σε ένα από τα οχήματα και αφού διένυσε μια σχετικά μικρή απόσταση, έφτασε στην περιοχή Διμήνι.

Εκεί, εμβόλισε την είσοδο του σούπερ-μάρκετ της περιοχής. Αφού κατάφερε να γκρεμίσει την είσοδο, ο δράστης κατέβηκε από το όχημα, άρπαξε δύο μεταλλικές κασετίνες από τις ταμειακές μηχανές καθώς και έναν κουμπαρά του "Χαμόγελου του Παιδιού". Οι δύο κασετίνες περιείχαν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σούπερ-μάρκετ 550 ευρώ, ενώ ο κουμπαράς είχε άγνωστο, αλλά μεγάλο, αριθμό κερμάτων.

Ο δράστης, επιβιβάστηκε ξανά στο κλεμμένο κρατικό όχημα και έφτασε μέχρι την συμβολή των οδών Βυζαντίου και Δαμασκηνού, όπου το εγκατέλειψε. Αστυνομικοί της σήμανσης ερεύνησαν το όχημα για αποτυπώματα και γενετικό υλικό ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες της περιοχής σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του δράστη.