Ένα βίντεο ντοκουμέντο από την ένταση και το άγριο ξύλο που έπεσε σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα κυκλοφορεί στα social media. Εκεί αποτυπώνεται η τεράστια ένταση που υπήρξε, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν 14 συλλήψεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τη στιγμή της συμπλοκής που οδηγήσε τον καπετάνιο που μόλις είχε λύσει κάβους από την Τήνο να επιστρέψει στο νησί!

Πως ξεκίνησε η συμπλοκή

Η ένταση ξεκίνησε όταν ένας από τους επιβάτες ζήτησε από μία ομάδα Ρομά να κάνουν ησυχία! Στην πορεία και σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιος από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έβγαλε και όπλο.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή της συμπλοκής:



Το χρονικό της υπόθεσης

Πρόκειται για την υπόθεση με τις 14 συλλήψεις Ρομά, το απόγευμα της Τρίτης (13/8) σε πλοίο με προορισμό τη Ραφήνα. Λίγο αφότου το πλοίο ξεκίνησε το δρομολόγιό του ο καπετάνιος ενημερώθηκε ότι είχε ξεκινήσει άγρια συμπλοκή με μπουνιές, ενώ, υπήρξαν μαρτυρίες ότι βγήκε και όπλο.

Ο καπετάνιος γύρισε άμεσα το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου, όπου συνελήφθησαν 6 Ρομά. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, επιτέθηκαν σε έναν επιβάτη όταν αυτός τους έκανε παρατήρηση για να κάνουν ησυχία. Οι υπόλοιποι 8 συνελήφθησαν εν πλω, κατά την επιστροφή στη Ραφήνα.