Τα όπλα βγήκαν το βράδυ της Τρίτης (13/8) σε κεντρικό σημείο του Αλίμου και συγκεκριμένα στο πάρκινγκ γνωστής αλυσίδας fast food. Όλα ξεκίνησαν μετά από διένεξη που σημειώθηκε μεταξύ των επιβαινόντων ενός αυτοκινήτου και ενός 24χρονου, τον οποίο απείλησαν με ένα όπλο.

Ακολούθως οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν ξεκίνησαν τις έρευνες κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το αυτοκίνητό τους, προχωρώντας στην προσαγωγή τριών ατόμων ηλικίας 22 και 23 ετών, στο Α.Τ Αλίμου.

Εκεί μετέβη και το θύμα όπου αναγνώρισε τον 23χρονο ως το άτομο που τον απείλησε με το όπλο. Στο σακίδιο του μάλιστα βρέθηκαν 2 όπλα τύπου ρέπλικα, ένα πιστόλι και ένα τυφέκιο. Μάλιστα ο 23χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την χρονική στιγμή που ήταν στο τμήμα ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη εκ των τριών καθώς στο όχημα εντοπίστηκαν και ναρκωτικά και συγκεκριμένα 10,97 γραμμάτια κάνναβης, ενώ για τον έναν εκ των δυο 22χρονων δεν πρόεκυψε συμμετοχή με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.